Follow Viruspadu

Friday, February 15, 2008

present for papa

plan utk gunting rambut esok terpaksa dicancelkan...

sbb, bonda ku masuk spital... sy x sempat balik malam ni ke cheras

jadi esok pagi2 sy akan bergerak ke sana...

ewah... ini bangle papa... sy belikan utk dia, dulu masa father's day sy dah belikan yg siap ada magnet2 tu, tp ntah mcm mana ntah, dia gi menebas lalang belakang rumah (kuaters dulu) tercicir gamaknya, ilang terus, frust tauuuu


satu lagi ini... tp yg ni kecik sikit


sy beli yg murah2 ajer uols, sbb geram yg dulu hilang kan...


sbnrnya dah lama dah sy beli, masa cuti CNY hari tu,

ewahhh... senyum lebar dia kannn...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

arsaili said... [Reply to Comments]

seronok kan dpt hadiah...
by the way VP, sy first baca blog VP ni atas recommendation dr sorg doctor kat Putrajaya yg merawat arwah Alesha..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

haha..mestilah senyum lebar dh dpt adiah :P

Intanaziela said... [Reply to Comments]

bonda masuk spitak ek? semoga bonda awak cepat sembuh ek...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

kalau bangle tu besar sket cantikk and nmpk brutal

oli_ole said... [Reply to Comments]

semoga bonda tersayang cepat sembuh!

nanonano said... [Reply to Comments]

perghh,
gaya ala2 suria perkasa hitam,
hehe :p

Ziana said... [Reply to Comments]

syok nye en laloque dpt present!
:)

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

amboih mah, kot ye pon geram, takyahla sampai dua... Patutnye kau simpan satu utk besday dia ke, utk anniversary ke... Jimat mah, takyah beli byk2 hadiah. huhuhu...

Semoga mak kau cepat sembuh...

viruspadu said... [Reply to Comments]

arsaili,
doktor zarina ke nama dia??

sweethoney,
senyum lebar ke telinga tuh hiks

intan,
terima kasih, alhamdulilah dah sihat

mommy lily,
lalok x suke yg besau2, dia suka comel2 ajer... tasted dia gitu

oli,
tq muahhh

nano2,
hahaha... buat kelako la plak

ziana,
syok abis tu

wynn,
la betul gak idea ko tu, silap aku kasik 2 sekali gus la hahahaha

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah..romantik dua2 ni ek...suka hubby u kan

starstar said... [Reply to Comments]

wah2..
segak nyer dye pose gelang..
:)

Mieza said... [Reply to Comments]

nape x beli yg longgar n besar sikit...senyum aje cik abg tu..hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^