Follow Viruspadu

Tuesday, February 26, 2008

saya perlukan bantuan... sape leh tolong saya!

saya perlukan dua org referee

seorang ahli akademik

dan seorang lagi x kisah sesapa...

jd sy dah pilih, sorang pengarah saya... jadi bab tu setel

tp sy ada masalah nak dptkan referee ahli akademik atau lebih dikenali sebagai pensyarah

ada x readers2 kat sini berjawatan pensyarah, sudi x nak bantu saya.. help help help

sy amat perlukan bantuan anda tau...

ini YM saya: viruspadu atau emel saya viruspadu@yahoo.com atau tinggalkan komen mcm mana sy leh berhubung ngan anda...

sy amat memerlukan referee sblm 10 mac kene submit borang... please... :)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

referee ke reference???

:)

blaja ekk

viruspadu said... [Reply to Comments]

referee... aah nak sambung belajar lah

aduh

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

erkk, bapak saya pensyarah..kakak saya pensyarah.. kalo nk dekat jugak kat shah alam tuh ade la kenalan..cuma I kt kedah kan..
huhuhu =(

viruspadu said... [Reply to Comments]

ewah
keluarga sume bijak2 ni

Ziana said... [Reply to Comments]

alamak zaimah...
xde laa plak family yg pensyarah...

Slamat Sambung study..

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

pensyarah masa zaimah sambung belajar dulu tak contact ke? mungkin diorang leh tolong...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ziana,
time kasih :)

na,
dorg jauh sgt, tp sy dah kontak la depa tu,

norsha said... [Reply to Comments]

oh sy ada email prof azizi tp jauh utara..tp sy suggest akak try r gi uum kl tuh..ok kot...:)byk pensyarah di sana..

ghimau said... [Reply to Comments]

pensyarah sambilan tak leh ke? tapi dia bukan kira pensyarah la.. dia macam penceramah la.. :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

sha,
akak dah kontek dah dorg, cuma akak cuba cari yg dekat2 dulu

sein,
cis, nak kene seligi ko nih

kirana said... [Reply to Comments]

vp,kwn sy ramai pensyarah kat utm jb ,nk ke contact derang?

khalis said... [Reply to Comments]

apa syarat2 untuk referee ahli akademik tu?

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

pensyarah ye..jap fikir..ada ke tak de...

norsha said... [Reply to Comments]

oh boleh gak tolong akak sebab sy nak ke kedah pas nih..insyaAllah 14hb nih,so boleh lah tolong akak..hmm,kalu yg dekat akak try gi kolej2 lah tak pun maktab rj melewar ke..may b they can help..:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^