Follow Viruspadu

Sunday, February 24, 2008

seronok betul cuti2 jenjalan jumpa member lama

*hepi*

hepi la sgt bila dpt jumpa member2 lama ni kan...


saya, nani, ila dan nisa... ewah


aksi rempit nisa!


tq ila sbb layan weols, siap masak nasi ayam lagi, very the sedap ok

dah alang2 gi pd, harus la jumpa ngan mama ranggi ni kannnn






mama ranggi belanja makan lg uols... bestttt... bagus2 lenkali belanjer lg yer... hiks... pokai la ko ra hahaha

utk pengetahuan uols, sy ngan mama ranggi ni dulu satu sekolah... sekolah menengah dulu, sekelas lagi... hiks... weols duduk sebelah... mmg sangat la kamcing nyer kannn... dulu... mama ranggi ni suke nau conteng2 buku dia... (bukan buku je sbnrnya hiks) nak tahu apa dia tulis... hahahaha... "aweks ranggis" (konon masa tu stylo ok hahahaha) ewahhh... skrg ni dah jadi ibu kepada 3 orang anak lagi u, tukar la status kepada "mama ranggi" kannn... (ampun ra ampun terkeluar cite zaman dedolu la plak kannnn) kelakar la kalu teringat zaman sekolah dedulu kannn ra kannn... apa yg best nya toilet tu sampai nak ponteng kelas lepak toilet kan... busyuk ada la kan... kalu teringat balik... aduiiii... hahahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

pearlEJ said... [Reply to Comments]

bestkan kalau dpt jumpa kawan2 lama neh, mcm2 cerita nanti keluar, sampai rasa masa tu tak cukup aja.. hehe..

viruspadu said... [Reply to Comments]

betui betui

indah sgt kannn...

bila nak berpisah tu lah yg paling sedih rasanya

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

me first..yihaaa~ best nye jenjalan. ur face look so damn HAPPY..hehe.. akak, Nisa takut x ngan Kuda tuh??
Best kan kalo Friendship ngan kwn2 x pernah putus.. *sigh*.. saya skang da jauh neh, kengkawan sume sunyi sepi je..huhu =(

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

cesh..i tertipu..igtkn first~ huhu =P

Ceera said... [Reply to Comments]

sapa kawan2 andak tu, tak pernah nengok la, tak puas hati nie... andak tipu eks, hahaha...

andak dulu ponteng kelas, teruknye!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

siribenmerah,
yelah, dah kojo2 ni kn, ramai gak member2 yg dah terputus hubungan ewahhh... seb baik ada blog ni kan... kot2 kawan2 terbaca, senang depa nak kontek

atam,
ko x penah tgk nani, sbb dia member masa andak metrik dulu... lgpun dia x sama course ngan andak, dia BBA... ish...

andak dulu muka je baik, ponteng2 jugak lalalalala

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ngeh..ngeh.ngeh...

ish...bocor rahsia aku...

kat mana lg ek aku suka conteng?

syhhh...rahsia...

hehehe...

Umi Mia said... [Reply to Comments]

Memang best dapat jumpa member lama yg sama giler2...havoc jap dunia...

haja said... [Reply to Comments]

adoii la..nape turun tlk kemang x habaq...sob sob...:(

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..best ko bwk bff ko jalan2 ekk...menarik je nmpk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^