Follow Viruspadu

Saturday, February 16, 2008

sgt jimat kan

tgk...

sabtu isi penuh...

ahad isnin selasa rabu khamis jumaat...

haaa... jumaat nyer minyak... baru abis setakuk tauuuu

kalu mcm ni, sebulan baru isi minyak balik kan... hiks...

p/s: sy masih di seremban, masih belum bertolak ke cheras lagi... tunggu pak mertua nak dtg umah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

21 komen[s]:

oli_ole said... [Reply to Comments]

safe gila laa minyak kereta u ni...
kereta kembara ke?

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah kembara nih hiks

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehehe..
sis drive pegi keje ke ek?
xde merambu2?

Ziana said... [Reply to Comments]

save nye minyak???
jelessssss..

ziana isi full...
isnin selasa rabu kamis jumaat sabtu...ahad dah wajip n harus isi..
pegi balik keje temasok ngula nyerong serong sume laa :P

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

besh ah minyak save,, jimat giless... mah nanti cek dtg somban hang bwk cek jln2 tau.. bulih gitu....

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

gi cheras tu singgah pavilion zaimah...beli jco

aNgRiAni said... [Reply to Comments]

waa...bestnyer kalau jimat mcm tu...saya ni selang tiga ari kena tuang minyak...apa taknyer...lepas punch gi anto anak kat nursery dia yg hampir 7 km dr opis...pegh...sayang punyer pasal.

p/s : kalau nak exchange link and nak jdi kawan blogger awak boleh ? (malu2 meowww dah saya ni...tetehehehehe...)

green apple said... [Reply to Comments]

ko panaskan enjin je ke??

hahahah.

chaelanah said... [Reply to Comments]

hye sis,

i linked ur blog ok, happy sunday!

ps, nisa cute sangat2!

kasutVincci said... [Reply to Comments]

best nya celebrate VD kat royal adelphi lagik. Jeles tau!

flinty.farah said... [Reply to Comments]

wahhhh
jimat btol.
mmg kereta perodua semua jimat minyak sbb ada fuel injection.
i'm a proud perodua myvi owner. ngeh ngeh.. boypren saye pun perodua, tp dia viva, mcm kereta baru kak zaimah ;)

Intanaziela said... [Reply to Comments]

bestnya...jimat giler! kalau la boleh kete ku itu jimat cam gitu..huhuhu..ni sehari 10 hengget minyak kete gi keje..bukan jauh pun..dalam 15km je..

tinkerbell said... [Reply to Comments]

salam kak,, have been ur silent reader quite for a while.. saya add link ke blog saya bole?

nawwar izyan
http://tinkerbell.dre.am

viruspadu said... [Reply to Comments]

sweethoney,
aah akak bawak gi keje jer, xde akak merambu2 de... hiks

ziana,
kita xde g mana2 pun, pegi balik keje ajer

nazas,
xde hal, buleh jer, tp kita x pandai sgt bawak jalan ni, kalu lalok ade senang, dia terer sikit

viruspadu said... [Reply to Comments]

mrs.sheikh,
adeh, x dpt la pegi pasal KL jem skrg ni byk rusuhan kann... maybe lepas pilihanraya nanti baru dpt pegi tauu

angriani,
boleh2... nnt kita letak yer

g apple,
hehehhe jeles ek... jimat giler kannn

viruspadu said... [Reply to Comments]

chaelanah,
ok tq, nnt kita link awak yer

kv,
adeh... sile la jeles lg, hehehe... xdelah... gurau2 jerk

flinty,
suh dia masuk kelab viva tu, nnt kalu ada perjumpaan ahli kelab leh kita jumpa2 ye tak

viruspadu said... [Reply to Comments]

intan,
dulu masa hubby bawak kete kembara ni ke putrajaya hari2 kan, setiap dua hari kene isi penuh tank tau, bayangkan penuh tank 70 hengget huh demam makcik

tinkerbel,
haa jgn jd silent reader ajer, tinggal2 jejak sikit heheh

tinkerbell said... [Reply to Comments]

will do kak!!

ita.itu said... [Reply to Comments]

very the jimat pakai viva kan...suai jek

viruspadu said... [Reply to Comments]

tinkerbell,
hiks...

ita,
bukan viva ni tp kembara

Mieza said... [Reply to Comments]

jimat tul myk tu..ke kau biar viva tu tgl kat umah jer...hahahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^