Follow Viruspadu

Saturday, February 09, 2008

sy dah beli kamera baru uols

semalam, sy dan hubby survey new kamera, almaklumlah kamera sy kan dah rosak

konon nak sambar yg murah2 ajer, sbb ada tgk satu kamera ni murah banget, cuma rm299 ajer, tp belek punya belek, dan2 tu x bekenan la plak huhuhuhuh

mcm2 brand kami tgk, belek2, tgk itu tgk ini, olympus lah, sony la, mcm2...

teringat borak ngan kak red, dia cadang beli jenama canon,

kamera kami yg rosak sblm ni jenama sony tau, sy tanya la penjual tu (kat kodai sony la jugak), kalu kamera sony rosak, nak anto repair kat mana, penjual tu kata, mahal nak anto repair, beh baik beli baru jer... hiks, pandai dia nak meniaga kan... dan penjual tu jugak sajes sy amik canon, sbb sparepart murah dan senang carik katanya...

jd sy ngan en.laloque decided beli yang ini...

canon digital ixus 70, rm999.00, amacam ok x harganya? atau mahal? atau murah? belasah ajer la uols, dah beli punnn kan...




semalam sy dah ada la amik gambo sikit2, tp gambarnya semua lum transfer pc lg, almaklumlah, benda baru harus lah baterinya di charge 8 jam dulu kan

tungguuuu... lepas ni blog sy kembali meriah u olsssss

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

jenama conan, ke canon vp nih..........

kamera saya yg sony touch screen pun screen dia dah malap2 tau. saya pun dah bli baru tapi sony jgk.....
kamera digital memang cpt rosak kot. lg2 kalau penah terjatuh.

viruspadu said... [Reply to Comments]

sekali salah ajer da... hahahaha

almaklumlah, i ni kan peminat detektif conan hahahaha...

ok dah betulkan dah hihihih

Ziana said... [Reply to Comments]

hahaha..
dia nih pengaruh detektif conan tol laaa..
hehehehe..spelling pon dah silap
:)

pasnih leh tempek2 pic bebyk ek
:)

sebol said... [Reply to Comments]

Aku lakdulu plan nak beil yg 16xx
lepas tu beli yg 11xx je.

pasal yg 11xx tu boleh rekod video bila zoom, yg 16xx tu tokleh

Ceera said... [Reply to Comments]

ingatkan dah update tadi, baru ingat nak curik gambar...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

siap la ada lak sorang lagi abih allocation gambar kat blogspot ...

dia dah beli canon baru dia tu, mik dia.....

ko ni bg entry kat kol 6 pagi, haa...buat mende x tido tu??

akak teka ek?

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

cepat2 tempek

happyirfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
wah bestnya dpt beli kamera baru.
nak tanya..awak gi jusco seremban 2 ker?

viruspadu said... [Reply to Comments]

ziana,
tu la pasal, silap kan, teruja punya pasal, canon jd conan hiks

sebol,
cayalahhh... mesti best giler kamera tu

atam,
erm dah update dah, apa lagi curik lah

viruspadu said... [Reply to Comments]

kakred,
i bgn awal ok hehehe... wanita solehah gitu

mrs sheikh,
dah2 tempek dah

happyirfa,
a ah kan jusco seremban, jumpa kita ke? kita kan duta jusco harus la beli kat jusco hiks

pearlEJ said... [Reply to Comments]

haaa dh ada kamera baru... pasneh harus la gambar lagi bnyk kan... hihihi

viruspadu said... [Reply to Comments]

ej,
harus2

Moonlite said... [Reply to Comments]

akak pon dah bli camera baru.. wah wah wah.. seiring dan segandingan la kita ber klikkk2 sakan ye... huhuhu... sgt soka ati kita.. org lain sure jeles kan ngan kita.. hehehe :D

pu3nemo said... [Reply to Comments]

murh la tu kak,sy pun tgh pk nk amik satu,tp sonyy nyer.. nk amik kaler pink gak.. =p

viruspadu said... [Reply to Comments]

moon,
camera baru, besttt ooooo

nemo,
murah ek, akak rasa dah mahal giles dah nih

Mieza said... [Reply to Comments]

lawa camera ko...pasni pasti meriah blog ko ni ngan gmbr2 family kan...

viruspadu said... [Reply to Comments]

harus meriah gitu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^