Follow Viruspadu

Thursday, February 07, 2008

sy telah kembali uols

hai hai...

dan akhirnya sy kembali disini, sekarang kat luar tu, bapak la kuat bunyi mercun, dam dam dum gitu kan, aduh x lena lah tidur ku malam ini, tp xpe, bertolak ansurlah kan, kita raya pun bising jugak, dorang x komplen pun kan... so sendiri mau igt lahhhh

hari ni sy kuar spital petang, kul 4.30, patutnya, tengahari dah leh kuar, tp bapaklah lama nak menunggu dokumen siap kan, sabo jelah, nak komplen pun x boleh, sbb pesakit mmg ramai gilers nak mampos kan, kesian jugak menengok nurse2, doktor2 yang x menang tangan handle pesakit, terkejar kesana kesini, walaupun ada few perkara yg membuatkan sy marah + bengang, tp bila pk2 balik, erm... marah pun x guna kan... kalu nak sgt layanan yg mcm ala2 raja sila pegi hospital swasta hehehehe... seb baik sy sedar diri lalalalala

rujuk gambar kat bawah, sy dok tayang drip saya hehehe, depa cucuk drip kali ke tiga baru berjaya tau, doktor tu baru, dia x pandai sgt cari urat, nak2 plak urat sy sgt la halusnyakan (org x buat keje berat mcm ni la hahaha), merungut byk kali jugak doktor tu, dia tepuk2 tangan sy, banyak kali sampai sy rasa nak lempang pun ada,

cubaan pertama dia gagal, sampai bengkak urat sy, timbul ok, terus biru, jarum dia leh bengkok, ntah hape ntah, goram den, cubaan kedua pun gagal, sakit nak mampos, sy rasa tercucuk tulang kot, sampai mengalir air mata sy menahan sakit, pertama kali sy sakit kene cucuk tau, budus tul la, then dia giveup, panggil senior dia, sekali cucuk ajer, terus berjaya... huh... mendera sy sungguh la haaaaa


masa ni sy tgh tunggu dokumen siap, hehehe sempat lg pakai lipstik kan... yolah orang dah sihat dok spital kan, apa kes, haruslah melawa2 gitu kan


ewah... seswaiiii kan, bermanja manji kat spital, agaknya pesakit sebelah2 dah menyumpah, dlm hati dorang, bila lah minah ni nak berambos dr spital, hahahah sakit mata memandangkan hiks


ada satu perkara best tau... hahahah... sblm cerita gelak dulu, sbb cerita ni cerita sy nak perasan cun ni hahahaha

ada sorang pesakit kat spital ni, tetiba dtg kat saya dan salam sy, sy pun muka ala2 pelik la jugak kan... tetiba dia ckp "akak ni comel la, suka tgk muka akak, akak mix ek"... haaa... koooo

perasan kejap la sy kat situ, en.laloque hangen jer, hidung sy pun ala2 kembang gitu kan hahaha... sy senyum ajer masa dia ckp mcm tu... lepas tu, sempat dia salam sy sblm dia balik... hahahaha bangganyaaa... ini belum jd artis lg ni, kalu artis x tahu la, kalah tok ti ni heheheh...
**perasan lagik***

**terima kasih atas doa2, kebaikan kalian akan tersemat di dalam hati seumur hidup saya**

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

Ziana said... [Reply to Comments]

alhamdulillah dah kuar spital..

haaa..mmg cun...
mkn hati tok ti...
:)

take care zaimah!!

laloque said... [Reply to Comments]

poyo la... sebenarnye budak tu rabun tu.. dia nak ckp kat papa, yg papa ensem... tapi maklumlah kan mama ade, jadi dia berkiaslah ckp kat mama... huhuhuhu

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

ehehehe.. memang da sehat neh.. x pe2..bg can la incik laloque. org akan tego kalo org tuh mmg cun.. muahahaha..take care akak..jg diri bebaik..=)

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

memang awk cun pun zaimah, itu tak dpt nak dinafikan,....

hehehe, en.laloque jgn la jeles.. kira dah beruntung dpt isteri cun,,.....

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

puan virus u nyer muka cam abby pun ada skit
iras bini tom cruise pun ada
ermm..mmg cute ..

encik laloque, jgn makan hati..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ziana,
sonok dah kuar spital tauuu

papa,
jeles la tuh ahaks

sirebenmerah,
hehehe... perasan i sekejap tau

dalila,
adoiii... jgn la kata gitu... merah2 pipi i yg gebu ini awww

mrs sheikh,
hihihi bini tom cruise tu yg x tahan tu

kak said... [Reply to Comments]

mah..

ko x agak2 pakai lipstik atas katil mah

akak dulu kan

lepas je beranak abang, br sejam 2 beranak ni, dema push bwk ke bilik akak, aku terus mintak lipstik kat mak akak...sbb nak pakai. bukan apa...mak divaaaaaaaaa

tu dia pink diva sedang dilahirkan..

viruspadu said... [Reply to Comments]

hihihi,

akak bior betul, dlm pantang pakai lipstik lagi tu, kalu sy harus kene piat ngan mak saya tauuu...

pink diva yg mahal tuuu kannnn

kak said... [Reply to Comments]

kak red = redmummy

sirman ni bukak acct kakred picasa aku bukan nak logout balik, dah terkomen pakai nick ni

kak said... [Reply to Comments]

lepas beranak abang bibir kering le mah, dia kuor ceasor ak actually nak pakai lipstik tu coz x de lipbalm kat bilik aku ms tu

bilik spital oi bukan bilik umah

viruspadu said... [Reply to Comments]

kenai la, akak pakai nick apa pun sy kenai tau...

nanti kalu beranak lg sy nak test la pakai lipstik lepas dah sampai bilik spital huhuhuh, harus kene sound ngan staffnurse kan, tp sy peduhik hape... kata degil...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

psstt...
akak cun lah..
bleh kenalan?
:P

hihi..
kak vp dh kembali ek..
selamat kembali!
:)

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..kelas ko vp..ada org salam lagi..lelaki ke yg salam tu? hehe..

viruspadu said... [Reply to Comments]

sweethoney,
nak kenalan, boleh2, nak otograp pun boleh tau

ita,
fomfuan, kalu lelaki, ada yg kene sekeh ngan lalok nanti hiks

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah sihat semuanya .. nanti mintak encik loloque belikan awak donut yer .. mesti kempunan x dapat makan tuh ...

angah said... [Reply to Comments]

mmah..
kalo comel tu aku leh accept lagi la.. siap leh aku bg ukuran tepat kekembangan idung ko.. tang tanya ko mix ke?? ngehngehngeh!! klako2.. kahkahkah.. dia x pakai spek tu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

lily,
ye la kempunan makan donat jco la katakan huhuh

rep,
aku pun konpius dia tanya aku mix, seb baik aku senyum jer tauuuuuu

@>---~geina~---<@ said... [Reply to Comments]

a'kum...hai kak viruspadu...semoga akak cpt sembuh...geina pun suka tgk muka akak...comeiii sgt...mcm mix tau...ape yg dikatakan oleh pesakit yg tegur akak tu mmg btl..apepun semoga akak cpt sembuh k...dan slm perkenalan dr geina...klu akak free rerajin la ke blog geina k...tq

viruspadu said... [Reply to Comments]

masih, akak dah ok dah... ok jap lg akak terus terjah blog geina ok

starstar said... [Reply to Comments]

bereh..semue dah selmat...

sempat pkai lipstik lgik..

ekekek..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

yeyyeyyy...

da baik...

:D

viruspadu said... [Reply to Comments]

star2,
harus pakai lipstik tau

fealize,
ye ye nak melanjer makan ke?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^