Follow Viruspadu

Sunday, February 03, 2008

viva tinted

kan sy dah kata, minggu ni blog sy akan cite pasal kete baru ni jer hihkhihkhik...

nama pun baru kan kan kan...

semalam weols hanto kedai untuk tinted satu kete dari depan sampai belakang, kos nya RM350, ok x harga tu?


en.laloque pun dah sengal sekarang, kalu amik gambo beginilah jadinya hihihihih


heiii perangai sapelah dia ikut ni ahaks... dia berangan nak bela ikan beso mcm ni lah

katanya tiga jam utk siapkan ni, tapi anto pukul 11++ siap pukul 3++, belasah ajer la, janji siap kan



lepas ni en.laloque kata nak buat airbrush plak, layannnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

bapak lama sampai 3 jam, atam buat kejap je...

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah sibuk psl keta la kan..hehe

sweethOneY said... [Reply to Comments]

waa..nama pon baru kan :P
tak tahan siap nk wat airbrush tu..bile lak nk cat pink ni? tak sbr nk tgk :P

sebol said... [Reply to Comments]

berapa biji durian boleh muat kat viva ni?

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

letak airbrush yang ala-ala english style...unik skit...:P
roses?

pu3nemo said... [Reply to Comments]

kak,dr kalerkn kembr tu kaler pink baik wat kete ni jek... lg smart..br nmpk cm honda jazz.. =)

kembr kaler pink sgt2 la x lawa.. =p

viruspadu said... [Reply to Comments]

atam,
eh pepasal ko punya kejap jer, peliks

ita, sweethoney,
semangat la katakan

sebol,
hhahahahaha, susah nak jawab tu

mrs.sheikh,
hihihi ada gak terlintas nak buat gitu ahaks

pu3nemo,
xboleh la kaler viva warna pink sbb viva tu en.laloque yg bawak,

erm x lawa ke kembara warna pink, hehehe... sy x pedulik nak jugak, lawa di mata ku udah ler

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

mak aihhh..berpeluh lew ketiak tunggu kat kedai tuuu... lama tu wehhh..3 jam!hiks... tp tak per demi viva baru katanyer!!

ghimau said... [Reply to Comments]

hm.. ni yang buat saya nak tinted kete racing saya ni. :)

Pnut said... [Reply to Comments]

zaimah-kalau nisa demam panas, jangan ambil risk bawa dia keluar, akak dah facing anak kena sawan time demam panas, bukan sekali, tapi 3 kali, i know the felling, the panic, and i wanna share it, so other mom can learn.

i'll tell you the story kat ym nanti, buzz me, i'll tell u something to learn..

kalau nak story kat sini panjang cerita, boleh jadi satu entry pulak..

Mieza said... [Reply to Comments]

amboi tak sbr2 nak make up keta baru dia..taklah pns sgt ya..mmg lama bila tinted ni..kdg2 rasa nak tolong diaorg aje kan...heheh

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ok kot rege tuh...

sy nyer kete dulu tinted sun kewl pon nearly rm300..tp tu rege 2 thn dulu larrr..

:)

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

cam murah jek....heheh
dulu masa bli kenari baru...dah suh cine tu tinted siap2 guna vocer + waranti 5 thn...
tinted ni guna vocer gak ke?

Cikpid said... [Reply to Comments]

agak murah ler..aritu hubby sy wat kete die RM500..

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

nak air brush ?? perghhhhhhhhhhhh .... gempak !!

:D

Ms_MER said... [Reply to Comments]

ok la rega tu, keta aku pon rega tu gak. en. lalaoque tu ikut pangai ko la tuh kakakaka







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^