Follow Viruspadu

Sunday, February 10, 2008

zaman IT katanya

tgk la adik2 saya ni... semua ngadap tenet tauuuuu...




zaman IT la katakan skrg ni kan... nanti agaknya kalu tahun 2040 mcm mana la agaknya

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

sebol said... [Reply to Comments]

Sungguh tak ku sangka, ada orang masih lagi gunakan komputer

viruspadu said... [Reply to Comments]

abis tu nak guna hape, daun pisang hiks

aNgRiAni said... [Reply to Comments]

erm...nak panggila apa erk? takkan virus padu ? takpe lah...kedian lah yg itewww erk...tq..dtg blog saya and thanks again di atas compliment...virus awak pun cantekkk gak...byk gamba yg menarik...first tgk blog awak kat blog kak red...mcm kecik jer kan blogopheres ni...anyway nice to meet you and kem salam dgn baby you yg comel2 itew...hugs...

viruspadu said... [Reply to Comments]

panggil sy virus pun ok, sbb sy leh anto virus seseme kat orang hiks...

tantek ke awww, xde lah bese2 ajer tauuuu

Red Mummy said... [Reply to Comments]

mahhh

zack u bila nak ada blog?

akk rasa adik bujang ko pun kalo ada blog, harus aku promote mesti ramai yg serbu

ceera dah x leh kaco, muka ciput merata lam blog dia

sebol said... [Reply to Comments]

dulu kata laloque nak beli UMPC, jadi ke tak?

viruspadu said... [Reply to Comments]

kakred,
ntah bila dia nak ada blog ntah, nanti sy racun dia suh buat blog,

adik lelaki sy tu, si uteh, dulu selalu gk update, tp bila kat umah kene ejek pasal blog dia, hahaha terus dia hangen nak update... hihihi, akak2 dia ni nakal "sikit" kannnn

sebol,
x beli2 lagi lor... ntah biler ntah nak beli tuuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^