Follow Viruspadu

Sunday, March 23, 2008

aktiviti hari sabtu - seharian di cheras

akak sy yang baru lepas bersalin pesan suh bawak barut baby (sy adik yg taat kan)

mak sy plak pesan suh beli gamat healin utk astma dia... (oh sy seorang anak mithali kan)

jadi sy kene la balik cheras, mulanya plan weekend ni nak kemas rumah (yea sy tahu... alasan yg sgt x boleh dipercayai kan hehehehehe)

pagi2 tu en.laloque ckp, akak pesan suh bawak bengkung, sy pun dengan tertonggeng2nya masuk stor bagai carik bengkong tau... lepas tu baru teringat yang bengkong tu mmg dah kasik kat akak masa bg dia baju2 peknen dulu... erm... terus sy call akak, rerupanya dia ckp nak barut baby hehehehe... konfem en.laloque mamai masa jawab call ni tau hahahaha...

nisa yg dah siap, tunggu mama mekap lama benau yer


baju ni bukan warna pink yer, sbb baju ni hadiah dari makngah dia, beli dari cina, tantek kan

siap ada bunga lg tengah2... hampeh punya maksu (zack-u) dia ckp pe tau...
"nisa, baju nisa ni siap ada bunga ni, mcm bunga singgit penanggah" hahahahaha...

uols tahu ke bunga singgit penanggah ni hape, alah kan kalu nolong orang masa kenduri dpt bunga klip kat baju tu, siap ada singgit lagi buat upah nolong kan... heheheh sabo je lah maksu ni tau...

sblm smpi rumah, dah tengahari, weols singgah makan ayam goreng kampung dulu kat BTR, ni sume sbb terkenangkan entry ita itu la ni hiks... mak pun dah ngidam nyah...


sy x plan tidur cheras, sbb hari ahad, ada janji ngan beberapa orang member nak dtg rumah u...

sy pesan kat uteh, "teh besday nisa hari selasa" hahahahaha
sian dia, asik dia ajer yg kene dera tau hihihihh... terus dia wat2 x dengar hahahaha...

cak!


sy n ceera

ceera perasan putih masa ni, alah dah berkilo bedak ko pakai, boleh la nak eksen hahahahaha... cubaan x menerima kenyataan hiks

jom makan jagung...


ini si botak dan zarul, member akak saya, dtg melawat baby hakimi


dan seperti biasa, anak dara paling rajin tukang buat air hiks...

nak harap sy... hehehehe...

inilah aktiviti seharian di cheras sy bundlekan jadi satu entry ye uols... so macam mana pulak uols nya weekend? mesti hapening gilers kannnnnnn... i nak gi terjah blog uols plak lepas ni... jeng jeng jeng

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

ita.itu said... [Reply to Comments]

ala comelnyer nisa pkai baju tu..singgit penanggah pun comel kan nisa..haha..dpt akhirnyer apa yg ko idamkan ye vp..ayam tuh..sodap kan...aku lak tingin balik nih..hehe

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

cutenye baju nisa..
geram je nengok baju seksi2 camneh..
akak, nisa da nk seathun yek??
hurmmm... (sambil pk angguk2) =P

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

weekend saya pun happening gak.. tungguuuuuuuuuuu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^