Follow Viruspadu

Wednesday, March 19, 2008

baik jugak orang odit itu

ewah... nampaknya terpaksa la sy buat entry memujuk balik kan hahahahaha...

ampun2... kang x pasal2 makan malam kang bayar asing2 ni kang hiks

sy baru lepas melayani org odit itu, ternyata orangnya sgt mesra gitukan

perkataan "maaf" acap kali tersembul dr bibirnya,

yelah minta maaf sbb minta dokumen, minta maaf sbb beri tahu lewat, minta maaf sbb dia terpaksa menjalan tugas, mcm2 lg lah

tetiba sy pulak malu dia asik minta maaf kan, baik betul budi bahasa dia

mulai hari ni sy sgt suke org odit.... (betui ke ni? )

p/s: mcm mana kengkawan, ok x ayat pujian di atas hihihihih... lariks.... rasa2 nnt orang itu bayar x makan malam sy ek?

tp ayat di atas adalah benar2 belaka, sy x tipu tauuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

oit!! lain mcm munyi ayat tu... mmg tiap mlm papa blanja aper... soal koje cite lain... soal lumah tangga cite lain... hahahaha sapa xsayang mini oiii...

budak state auditor tu dah kena warning ngan papa tu... tu yg takut nak soal lebih2... hahahaha

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

uihhh, baiknya auditor tu...
rasa2nya saya kenal tak hehe...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

lupa lak nak bg tau.. aku pun bini org odit gak huhu.... samelah kita yer zai...

Umi Mia said... [Reply to Comments]

ermm...mmg kalau org tu muka manis dengan sopan santun...first impression kita pada dia pun jadik positif..pandai org tu kan...setau I tak semua org audit camtu...baguslah kalau semua org audit contohi org tu...

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

Org odit yg baik hati...
nanti banjer ekk
puan virus tu makan best2..
ehhh :P

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

orang odit ni mang untung dapat isteri dan anak cam mah dan nica..huhuuh...

aNgRiAni said... [Reply to Comments]

VP...best lah keje en. laloque tewww...bole gi terjah owang yg tutttttttttttt...hehehehe...en. laloque pun bertuah ada isteri mcm VP...comeii and anak² pun comeiii belaka...have a gr8 day...

muadzlife said... [Reply to Comments]

hehehehee..ayat tu dah ok dah tu..
malam kang bayar sekali tuuu :))

risanur said... [Reply to Comments]

kan dah terkena batang hidung sendiri..dok ngumpat lagi..

tapi mmg betul la kalu org odit ni datang kat opis kita mmg kecoh satu opis dibuatnye..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^