Follow Viruspadu

Wednesday, March 12, 2008

conference day 2

hari ni mcm biasa lah, mcm semalam gak

tp dah ala2 menerima kenyataan la sikit, boring pun boring lah

dah tengahari sikit tu, sy dpt sms dr faisal mcmc, katanya, ehhh... ayat dia panjang la tp maksudnya pendek ajer, apsal x bgtau dia sy hadir conference ni, adeh, sy bebetul x igt + blur tau, kalu x konfem awal2 sy dah emel kat dia, nak tuntut hutang belanja makan la katakan hehehehe...

gambo x amik la plak...

dan tengahari dia dtg jenguk2, tp kojap yo lah, borak2 tanya kabar gitu kan, pastu mcm biasa, cite pasal politik sikit, ewah mcm reti jer sy kan hahaha.. pura2 la reti baru nampak hebat sikit hahahahaha... kejap ajer jumpa then dia balik sbb nak kejar meeting kul 2 huhuhuh... nanti kita jumpa2 lg ok, tp harus tuntut belanja ni... (en.laloque kata utk dia sekali, dia nak tapau nasi goreng ayam hahahaha... nak gak bhgn dia tuuu)

ok untuk conference hari ni, apa pengajaran umum yg sy dpt dari pemerhatian sy melihat sekeliling, ewah, mcm bagus jer kan:

tabiat1: pantang ada gift kat booth, semua pakat amik, kalu satu xpe, ada tu ulang2 amik utk sedara mara sekali gamaknya, x malu sungguh

tabiat2: suka masuk lambat walaupun dah tetapkan masa, agaknya nampak otai la sgt kalu masuk lambat tu, nampak hebat la konon... nampak bodoh ada lah

tabiat3: ada gula2 atas meja, boleh x depa kaut sume masuk beg, mcm jakun sgt, tu belum kidnap bawak balik pensil air mineral lagi... rasanya kalu beg dorang muat kerusi, kerusi pun nak masuk beg bawak balik adehhhh

itu ajer yg sy teringat hehehehe... sy rasa tabiat ni mmg sgt x seswai la... memalukan ada kan kan kan...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehehe..
tipical malay habits..
*ngeh* =P

viruspadu said... [Reply to Comments]

bukan malay but malaysian kan... samo yo akak tgk, sama ajer naik

Umi Mia said... [Reply to Comments]

Me as an organizer...mmg dah lali dgn perangai cam ni...tapi paling tak tahan...bab masuk/sampai lambat...larik schedule...

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

VP yeap itulah tabiat org kita nie, itu tak termasuk masa makan buffet aduhhh malu malu ...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^