Follow Viruspadu

Wednesday, March 26, 2008

cubaan kali kedua baru success

en.laloque mmg dah lama tukar prepaid ke postpaid tau... dia mmg dah register family plan bulan julai 2007, dan pada masa yang sama jugak, sy pun register lah nama bawah dia,

apa kelebihan family plan?

ntah!

hahahaha... yang saya tahu, sy pakai dia bayo jer...

tp masa sy register dulu, seminggu line sy hang, x leh pakai, very the mangkuk hayun ok, phone xleh pakai rasa mcm patah kaki jer, semua benda wat x kena, atlas sy call balik maxis, tukarkan sy balik ke prepaid... setel

dan minggu lepas hari khamis, weols try lagi sekali

(sila abaikan apa yg ada dlm beg sy itu yer)

so daripada hari jumaat sampai la semalam, line sy hang lagi... eeeeee... geramnya,

bila org misscall sy x leh call back, orang sms sy x leh nak balas, nak bg alasan pun orang x caya tau... sudahnya... ckp ajer la prepaid abis hiks... tp call in boleh plak...

semalam, sy terus terjah dealer itu...

rerupanya, maxis x register lg....... arghhhhhhh geramnya... bukan salah dealer itu, tp org yg jaga sistem la ngok betul, terhegeh2 ko buat keje kannnnn.... nyusahkan orang jer...

tp xpe, skrg sume dah setel... yipppiiiiiiiii

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

oli_ole said... [Reply to Comments]

>>>lembap betul maxis ni...

>>>lepas ni bolehlah bersms la...

risanur said... [Reply to Comments]

mmg patah kaki kalu handset tak boleh digunakan...cam tak bernyawa kan..

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

maxis memang banyak problem skarang ni.. slalu orang call tak dapat..

ita.itu said... [Reply to Comments]

register pun lmbt kan..tp beria carik customer...apa daa..

applepie said... [Reply to Comments]

hahaha..lam beg tuh msti byk brg nica je..ke brg akak.? pinky nyer.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^