Follow Viruspadu

Sunday, March 16, 2008

di HBKL

petang kul 4.30 weols keluar rumah semula utk gi hospital melawat akak.

mulanya sy plan nak gi jusco maluri dulu utk beli baju, almaklumlah annisa dah muntah kat baju saya dan baju saya dah sgt la masamnya, busuk ok, baju plak x bawak sbb weols mmg x plan tido cheras, tp ntah mcm mana, cancel plak, terus ke spital ajer...

kali ni weols pegi tinggalkan anak masing2, sy, en.laloque dan kakcik sahaja yg pegi...

sampai2 wad 3B, ida dan ude dah ada, abgngah ngan anak dua orangnya, zuhairah dan nanel mmg lepak situ teman mama dan baby.

nanel sayang sgt kat baby, time ni la best sgt nak menyakat ni, ckp ajer makndak nak amik baby, sungguh2 dia marah, muka pun nak nangis jer, lalalala... tingat zaman kecik2 dulu, bila org sakat nak amik adik kita jer, mmg lari nangis masuk toilet hahahahaha

muka akak yg x sabar nak balik


baby ada kuning sikit, tp doktor kata boleh balik dulu, seb baik leh balik, kalu x boring giler lah duk spital kan huhuhuhu

geramnya baby tomeiii sgt tauuuu


nak tahu x masa kami turun balik tu, menonong ajer turun lift tau

sekali kat guard tu

"dik, jarum ni kene bukak dulu, kang x pasal2 masuk balai kang ni, salah ni"

ya ampun, memasing x sabo sgt nak balik, sampaikan jarum transformer tu pun lupa nak suh nurse tanggalkan tau, baby plak lupa nak tukar ngan selimut lain, masih pakai selimut ijo tu hahahahaha... apa lah...

terpaksa lah akak naik atas balik tingkat 3, dan of coz la i temankan dia,

setel bab tu

boleh tak tetiba kete abgngah x leh start plak... hiks

dugaan sungguh la kan... org x sabar nak balik mcm2 hal plak terjadi gitu

tp xde hal punya, kitorang bawak la akak n baby balik naik kete myvi (kete kakcik) dulu sementara abgngah check apa yg x kene...

selamat jua akhirnya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

2 komen[s]:

kasutVincci said... [Reply to Comments]

baby baru nama apa ek?

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

a'a kita pon tertunggu2 nk tau baby nama ape...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^