Follow Viruspadu

Monday, March 03, 2008

ewahhh...

saya dibenarkan keluar hospital hari sabtu kan tengahari kul 12++

walaupun masa tu perut sy masih lg sakit dan sangat susah nak jalan

sy pun pelik kenapa doktor bg sy keluar spital hurm... tp sy lg suka sbb boring giler

mc pun sy dpt 7 hari jer, erm... xpe... kalu sakit lg, smbg ajer cuti, apa susah, kalu x sakit cuti lelama, boring gak kan (ewah mcm la baik sgt)

sampai2 rumah sy terus baring, melepekkk saya atas katil, penat kan jalan, sakit lak tu

en.laloque tanya, "mama xnak tanya ke mana hadiah mama?" hahahaha... gelak dlm hati, tp muka senyum lebar... lalalalalala... dengan suara keluar x keluar, "mana hadiah mama, cepat la papa"... x sabar u

siap sorok dlm almari lagi, mcm la ada org lain dlm umah ni hiks

kerempeng ajer sy atas katil kan hiks...
guess lg uolsss...
waaaaaaaaaaahhh sy sgt sokeee... koleksi guess la katakan

ewah... pink lg kan... satu set lagi

hepinyaaaaaaaaaa..........

Mama Alesha dan Annisa Abriza

28 komen[s]:

Cikpid said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh yer..dpt g jln2 pakai beg baru kalo dh ok nnti..hehehhe

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

rehat banyak-banyak. comelnye bag. wana pink lagi..

Mrs.R a.k.a Emi said... [Reply to Comments]

akak..semoga cpt sembuh...
sakit2 dpt gak hadiah...
best nyer.....

Mrs.R a.k.a Emi said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
pemilik CBP... said... [Reply to Comments]

sukenye bace blog u..:)harap2nye my becoming husband akan seromantik en.laloque hehehe (sy bole smpai blog VP ni melalui cikpid)<--pid pinjam name jap ek

mikaounik said... [Reply to Comments]

wowowowo pink laaa..sgt cumei..

hope akak cepat sembuh..jgn byk bergerak erkk kak...:)

ok senyum laa slalu

arniyanti said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh...Vp mesti kuat semangat....
kalau selalau dapat hadiah..pura2 sakit ah..heee

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

shantekkkkk!!!...beg itu...hehehe...pink lagikkk u...cepatt sembuhh hokayyy...jgn noti2..dok umah diam2...

muadzlife said... [Reply to Comments]

harap cepat sembuh...take care...

eyzzah said... [Reply to Comments]

isk isk isk, handbag idamanku.
Semoga cepat sembuh eh.

tulip said... [Reply to Comments]

wah.. seronotnye lahh dapat beg guess.. cam ni la selalu la bole sakit.. hehe..
k take care..

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

Harus kena belikan en.laloque Tytn idaman dia...huhuhu...sebab dah selalu sgt dapat hadiah dari dia...apapun...jaga diri...jgn lasak2...

irdawatys said... [Reply to Comments]

Hhhuhhuh baru ternampak handbag tu....tau2 VP dah dpt...huhuhuhuh tak rindu ke dgn Jusco...VP kan Duta tak rasmi jusco...hehehe anyway, take care..jgn lupa mkn ubat....

mummysyafie said... [Reply to Comments]

vp..kiter pun suker kumpul guess item..hihiih..setakat ni ada tiga guess bag..leh lah kita share hobi yang sama yerr..

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

eermmm...
mesti kembang kuncup dpt present kan...
:)

kirana said... [Reply to Comments]

wah cantiknya!
pandai somi virus pilih yer...
smoga cepat sembuh yer..

cendawanintim said... [Reply to Comments]

Wah, pink lagik, cepat sembuh yer..dapat jenjalan ngan beg baru...

sazlishaliza said... [Reply to Comments]

wah sakit2 pun ada reward gak yer..baguih betul hubby zaimah ya..moga cepat sembuh.

Elyn said... [Reply to Comments]

wah best nyer kalo sakit dpt present.... mah lenkali kalo ko nk hadiah ko kene buat2 sakit nih *larik

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

conoknyer jadik org sakit neh kan
dpt payzen jek..klu ler ade org bg z payzen timer z sakit..mawnyer tiap2 ari aku sakit!!!

wakakakakaka..

cepat sembuh ea kak :)

Mieza said... [Reply to Comments]

rehat bebyk okeh...dpt 2 beg kaler pink...bestnya...GUESS lg...:D smga cpt sembuh vp....

starstar said... [Reply to Comments]

owh..
dah blek yep//?

pas nih rjin2 mkn obt k..
rht ckop2.

wah!
sweetnye!
dapat pezen ..pink lagik.

pas nih sayep pon nk try sakit lerw..
bole memanje..
kan2??

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hiksss~ pink gitu..ehhh, ade dua la beg tuh..hikhikhik..pos le sini satu..ahaks=P
>_<

alwani fickry said... [Reply to Comments]

wahhh.
bestnye.
pink lg!hehe

haja said... [Reply to Comments]

hndbag yg sgt cntikkkk...pinky gitu..;)

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

cantikkkkkk henbeg tuu!!pandai abg akak pilih.. suits u!

semoga cpt sembuh eh kak!

pu3nemo said... [Reply to Comments]

uwaaaaaaaa pink.. nk jugak..

alhamdullillah r akk da sihat.. muahhxxx...

Ziana said... [Reply to Comments]

sgt tantek beg guess tuh..
:)

moga cpt sembuh ek..
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^