Follow Viruspadu

Friday, March 28, 2008

ewahhhhhh...

sape yang dah bukak blog en.laloque maybe dah tgk la ye tak airbrush kat viva en.laloque nih

semalam sgt lucu la uols

lucu bukan sbb pe tau

masa en.laloque jemput saya dr office, saya mcm biasa ajer la, tp sy tgk en.laloque ni senyum2 ala2 kerang busuk jer hahahaha... cakap sikit senyum, x ckp pun senyum...

apa lg sy pun perli2 manja la sikit "papa ni apahal??? tersengeh2... tersengeh2"

dia sengih ajer jugak... rasanya kalu sekeh dia pun dia x rasa sakit kot masa ni ... hahahahah.. kelakarnya...

kalu uols nak tahu lagi... isnin kan weols hantar viva tu kan, hari selasa, balik keje jer, en.laloque ajak lalu depan kedai tu, hari rabu pun dia ajak lalu depan kedai tu... hahahaha punya x sabar dan over xcitednya laki den ni hahahaha

sesampainya di kedai itu... dug dag dug dag... bukan sy, tp en.laloque lah hiks

siap pesan kat saya... "mama, nnt jgn lupa amik gambar masa dia serah kunci kat papa tau" chait... hahahaha...


tadaaaaaaaaa.........


sgt menepati citarasa en.laloque kita tau



bertambah senyum lebar la mamat tu...


balik rumah, x payah cakap la dia punya belagak... tekanan guwe... hahahaha

parking kete pun, harus bontot mengadap keluar... bapak eksen... hhahahaha...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

tulip said... [Reply to Comments]

kak vp, nanti kalau saya nampak viva yg ade airbrush ni jln2 kat putrajaya saya bagi honnn kuat2. ;)

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

mah, cantekkk syott...berapa RM wat airbrush nih..? hubby mami minat jgk nk wat tp tk jumpa kedai kt mana..

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

cantiklah mah...rekomen lah kat mana ko buat...

aku ingat satu kete ko buat...

mahal x?

zack_u said... [Reply to Comments]

hahaha!
muke abngdak mmg xle bla..
muke nk snyum tp da xreti nk senyum.
senyum lawak..
muahahahaha!

laloque said... [Reply to Comments]

oit! oit! kutuk ek... aper2 hal pun keta papa ade air brush... hahahaha

saper2 rase nak buat, dlm N9 rase nyer ade satu jer kedai air brush 3D nie... cari la di kawasan perindustrian oakland... depan DHL...

kalo nampak hulk depan kedai tu... dia la tu...

hari nie gi solat jumaat... ramai yg follow belakang... huhuhuhu

ezrina said... [Reply to Comments]

Hi..zaimah..salam perkenalan diucapkan...chewah..(selama ni jadi pembaca setia aje) hari ni sebab dah tengok air brush tu..tetiba tertarik hati nak tinggal kan komen....

Mmg comey la air brush gambar cupid ada love2 siap ngan nama Encik Laloque tu...cute sangat...

Saya pun kalau terserempak ngan keta viva kaler hitam ni on the road... harus saya bagi lampu nih...sebab saya tau dah tuan dia saper heheheh :D i like!

Once again..salam perkenalan dari saya Erin mama Qistina :D

kirana said... [Reply to Comments]

peeweet..comeiii

Ceera said... [Reply to Comments]

wakakakaka.. poyo la abangndak tu, leh bayangkan muka berlagak dia tu, hahaha...

cendawanintim said... [Reply to Comments]

wah, caya lah En. Laloque...

Aleeya said... [Reply to Comments]

perggghhh class, ...makin cantek jadiknye viva tu ekk..nak wat gak ler hehehe

tinkerbell said... [Reply to Comments]

sgt comel..
sgt cute...
mahal tak buat airbrush tuh...?

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..lawak lah hubby u..kelako

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

waaa....eksen ekk hubby ko..
nanti ko letak plak gambar pink panther..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

mah

gelak tol aku ngan laki ko ni lah

gaya macam lawak tapi amik gambar ngan keter sket nye serious gitu

kalo le laki aku buat kat keter aku gini, harus aku nangissss

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

fuhyooo..
smart ar..
neh yg suke neh..
akak, agak2 mahal ke ongkosnye..
nak jugak le sembur kete I neh..
hahahaha =P

nanonano said... [Reply to Comments]

awat ade name die je?
huhu :p

anne said... [Reply to Comments]

kalau nampak kat jalan, boleh hon ni...

pipiyapong said... [Reply to Comments]

wah..!! ni kalau terlanggar tiang masjid ngam ngam atas airbrush tu mesti bisa..

Nikli said... [Reply to Comments]

nak carik serombong kapal laa..
kalu terserempak nanti, bole hon kuat2.. Honk..!! Honk..!!
:D

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

jom kita hon ramai-ramai kalu nampak kete ni disekitar pjaya. nanti jadi tension lak slalu kena hon.. jangan mare ye en. laloque

sweethOneY said... [Reply to Comments]

heheeh

ni mama nisa yg blanje kan?
=p

Ixora said... [Reply to Comments]

suka la tengok mende tu!!! Banyak kos tak nak bikin ? Saya suka la...cam na eh ?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^