Follow Viruspadu

Tuesday, March 25, 2008

hadiah besday utk en.laloque

besday en.laloque dah dekat uols... 6/4 ni... hari khamis lg...

so boleh la celebrate malam jumaat ye uols... hahahahaha... ye iklan disitu... xde lah gurau bangang jer ni... (sila buat2 x baca ayat ini yer hiks)

jadi... bincang punya bincang... permintaan henset yang mahal giler itu terpaksa la sy pospon lg, giler ko... mahal nak mampos la enset tu 3k ke? pehhh..... tunggu la harga dia turun lg yer sayang hehehe... tunggu bulan 7 ke bulan 8 ker... drp beli enset tu beh baik beli set sofa baru ye tak... hihihih... suh pilih enset lain x nak plak tu... eksen ko!

adakah mahluk ijo ni sebagai hadiah hari lahir en.laloque??????


haaa... inilah rupa ceera kalu dia tgh marah hahahaha...lariksssssssssss...

seksi la abang ijo ni tau... adakah ini super hero saya... bukan2... sy punya super hero kan abang karen hahahahaha...

uols dah boleh agak ke bila tgk mcm2 jenis resakse ni?


eh ni resakse cun kan........ hahahaha...


ewah.........


jeng jeng jeng...

"tokei, i nak u buat mcm ini design, u letak kat sini aaa... i nak ini angel shoot anak panah ke sini... bla bla bla"


sekali dia nak sy hadiahkan airbrush kat viva tu lah....


"ok2, xde hal punya, jom kita bincang dalam, halega boleh lunding maaa... lu punya pasat i boleh kasik diskaun ma" - xde2 sy tipu, ini dialog sy sendiri reka hahahahahaha

kim salam dia nak kasik diskaun uols... weols mintak murah lg adalah... hahahahaha

jadi tunggggguuuuuuuuuu hasilnya ya...

hari khamis nnt, weols amik balik viva tu... huhuhuhu x sabarnya

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

Ceera said... [Reply to Comments]

bapak keji cakap itu atam, kuang asam sungguh la...

awat hari kamis hari baru nak setel viva tu, tak sabar dah atam nak tengok ne...

KV said... [Reply to Comments]

kira nya itu adiah ari jadi en laloque kah? Hehe

IdaShah said... [Reply to Comments]

ooo ingat kan abg ijo tu hadiah utk e.laloque hehehe..klu besday ceera br lah bg abg ijo tu kan..

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

zaimah letak ape?
gambar bogel ke
hahahahahhahahaa :P

Mieza said... [Reply to Comments]

wah airbrush lg...gmbr nago ker...atau kartun conan ko tu vp....:p

apapun kita tunggu sama2 hari khamis ni...:D

muadzlife said... [Reply to Comments]

tungguuuu...

laloque said... [Reply to Comments]

thanx mama... tu kire hadiah part 1 la kan.. part 2 punya henpon kan.. kan.. kan...


jgn lupa... 6 april jugak ulang tahun pertunangan kite... hahahaha perlu ke sambut!

nani said... [Reply to Comments]

SUKALA ABG LALOQUE DAPAT AIRBRUSH TU KAN...JGN LUPA MMAH HENPON TTP HENPON...RAJIN2LA JD TENAGA PENGAJAR EK..

nani said... [Reply to Comments]

SUKALA ABG LALOQUE DAPAT AIRBRUSH TU KAN...JGN LUPA MMAH HENPON TTP HENPON...RAJIN2LA JD TENAGA PENGAJAR EK..

nani said... [Reply to Comments]

6/4 bukan ari ahad ke mnah?

happyirfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
rajin sungguh si vp ni apdet.hari2 ada en3.kagum betul aku(jeles nih)

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

hahhaha~ ijo2 tu... ni yang kiki gerun sgat kalo ceera bertukar jadi marah.. heikhikhik habis koyak baju nye.. huh!!

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

mlm jumaat tu xbesday pun MESTIII...kan?huahua..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

huh, tak sabar gak nak tunggu april sebab besday aku hihi...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah...syoknya...sure cantik kan...jgn letak kitty dah lah ye!(pink)

dah tentu cik laloq reject...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak rasa yang pasti kaler benda alah yang mah nak letak tu mesti kaler pink kan..yang pasti bukan ijo ceera kan..? wekekek

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

yeahhhh...

mari ber 'airbrush'.....

:D

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

laa kak vp, nak abg ijo tu bleh tak..bleh la mintak kat apek tu haa..haha

shasha said... [Reply to Comments]

ala...tatau pulak akak virus kite ni dah beli kete baru...dah lama tak jenguk sini...
tak sabar nak tgk airbrush tuh siap..cepat2 upload gambar ek..pluss..happy birthday en laloque and nica

sweethOneY said... [Reply to Comments]

happy birthday to encik laloque..
hehe..
tp kan kak, 6hb hr ahad lah :P
tp x kirelah..bukan mlm jumaat pon boleh kannn..
hahaha..sila abaikan part ittew

:P

cecepat taw upload pic khamis nnt..
x sabar gak nk nengok ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^