Follow Viruspadu

Wednesday, March 05, 2008

hari ni last MC saya

patut x patut bagi MC sampai hari rabu jer adehhhhhhhh (hari ni lah)

sy ni nak turun ke dapur pun masih pegang perut lg tau huhuhuhuh

giler la doktor ni kan... kot yer kedekut mc pun agak2 la sikit, dia igt luka mcm ni leh baik dlm masa sehari ke, sabo2, nak buat mcm mana ek? ada idea tak?

pagi tadi pun sy bangun dari tido (pagi ke? hehehe) nak turun dr katil sikit punya siksa tau, terhegeh2 ajer, inikan pulak nak gi kerja, x patut2... kan kan kan

p/s: hari ni sy akan pos borang master saya, pakai pos laju (en.laloque la yg setelkan hehe), harap2 semuanya selamat, moga2 permohonan saya diluluskan aminnnnnnnnn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Aleeya said... [Reply to Comments]

vp,
sambong la mc lagi
risau lak..

oli_ole said... [Reply to Comments]

zaimah,
Sambung MC lagi...
bagitau doktor sangat2 sakit ...

viruspadu said... [Reply to Comments]

tu lah, sy pun niat nak smbg mc...

tp malu plak nak mc lelama kannnn

starstar said... [Reply to Comments]

ermm..
mmg xptot doc tuh..

g smbg lgik mc yep.
:))

ghimau said... [Reply to Comments]

mc, mt... bagai irama dan lagu.. bagai ombak dan pantai....

cendawanintim said... [Reply to Comments]

VP,

pe la doc, kedekutnyer mc, bagi ler mc sebulan...kan..kan..

kirana said... [Reply to Comments]

vp,mtk lah tmbh mc lagik..kalo bsalin pon atleast 2 mgu baru baik..

mikaounik said... [Reply to Comments]

Kak,
Boleh appy mc lagi..sure doc bg kan..biar daa ok baru keje erkkk..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

try mintak mc lagi la...lum seminggu kan..tak patut tul dr tuh...

sazlishaliza said... [Reply to Comments]

emmm klu rasa belum sihat tu smbg la MC...harap dapat sambung Master tu ya...do take care zaimah.

aRa said... [Reply to Comments]

Kak..call doc itew minta tambah MC...doc ni pong tak sporting la... :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^