Follow Viruspadu

Wednesday, March 05, 2008

jangan lupa mengundi yer

jalankan tanggungjawab kita sebagai rakyat malaysia

dan ingat UNDI ADALAH RAHSIA

semak tempat mengundi anda di sini

x sabar nak mengundi ni, tp yg x bestnya, en.laloque mengundi kek rantau, sy lak kek cheras... oooohhh kita terpisah juaaa.. poyo je hahaha

ewah... ada mcm wakil rakyat x ni hahahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

Mieza said... [Reply to Comments]

vp ko dulu tgl kg cheras baru ek...mieza tgl kat LRG BUKIT A7..ko ngundi kat sek tu ya..mieza kat sek BTR..:)

DEMAM PILIHANRAYA skrg nih..undi anda adalah rahsia..hubby pun ngundi jauh kat sepang nun...:p

[LADYKiKi] said... [Reply to Comments]

bestnye g ngundi.. saye 26tahun tak pernh g ngundi ni yang.. hikhik tp org undi saye.. hahah =D utk kiki zone je.. hiiihkk

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah,
aku pon x pernah ngundi ni..ok ke?

Darling said... [Reply to Comments]

ye ke undi rahsia?

yes yes jom pegi mengundi...

eedany said... [Reply to Comments]

saya pun first time nak mengundi nih...

tak larat nak berbaris tapi tak pa pengalaman pertama :)

faisal said... [Reply to Comments]

waaa, gembira tengok akk dah ceria...maksudnya akk dah makin sihat skrang ni,hehehe..alhamdulillah...kak, jgn jadi pengundi hantu tau,berpakaian mcm hantu takpe,hahahahahah...:P

ghimau said... [Reply to Comments]

hihihi.. sistem semakan ni kantoi dah! ada kelemahan skit.. pastu ada data yang salah.. cuba query ic ni 800311086231, nengok tahun lahir dia berapa :)

kirana said... [Reply to Comments]

awk ngundi la ek..eh ada npk poster MB n9 ke ek..ada ropa cm en laloque lak..maaf yer...sy tak kenal sape..sy baru jer sthn dok sban ..
huhuhu saye kalo nk ngundi jenuh la terpisah..srg melaka..srg kedah..
tak undi la jwbnya..

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

rajinnnnnyerrr uolsss!!!
z ngudi diri zie sendiri jek..hahaha

ye ye uolss
neh ler contoh rakyat mesia yg x bertanggungjwp

aharkkkss!!!

Ziana said... [Reply to Comments]

zaimah,
adakah kite same tempat?
DUN yg same?
:)

FarahChan kat sini said... [Reply to Comments]

alamak ngundi??
sat nak pi semak ngundi ..

FarahChan kat sini said... [Reply to Comments]

alamak ngundi??
sat nak pi semak ngundi ..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehehe..I neh first time nk ngundi jugak..beshhhh~ kt dlm umah neh pon ade mcm2 ragam sbb pilihanraya je..ape lagi, terasa kehangatan nya walo x jadi calon...ahaks=P

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

best ngundi..jom ngundi..

aRa said... [Reply to Comments]

Dush...i lom register...*pecut* SPR kejar nnt...agagaga...

ita.itu said... [Reply to Comments]

bestnye ngundi kan..hehe

laloque said... [Reply to Comments]

kirana...

bukan awk sorang yg ckp muke saya cam MB N9 tu... ramai dah!!! kebetulan saya & MB sekampung lak tu... hahahahaha

Mungkin MB y tiru muke i... auwwww







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^