Follow Viruspadu

Thursday, March 06, 2008

koleksi komik saya

bila duduk umah ni kan bosan giler kan

sy snap la gambo koleksi komik2 sy yg sikit ni,






lokasi: kat bilik study tingkat bawah...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

29 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah...banyaknya...

masalahnya aku x pernah baca komik...

kalo x harus aku g umah ko baca seme koleksi tu...

tinkerbell said... [Reply to Comments]

huish rajin baca ke kal..
nanti bole le nisa bc yeh..
ok ke check up kak?
get well soon

tulip said... [Reply to Comments]

ni bukan sikit2 ni..
banyak dah ni..

umie_adam said... [Reply to Comments]

bestnya dpt sambung mc..rehat puas2 tau...jgn lupa makan ubat...

Ixora said... [Reply to Comments]

Banyaknya! Itu bukan skit tue.....

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

mak ai...banyaknya
takpe pelaburan tu...dari apa yang dikatakan oleh office mate saya yang juga pengumpul komik....

Mieza said... [Reply to Comments]

wah2 byk tul koleksi komik ko vp...dh bole jd mini perpustakaan lak...:D

nn said... [Reply to Comments]

ish...ckit ke mende cenggitu...hikhihikhik...xpe...teruskan usaha anda...take care...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wow, banyaknya komik...
best ekkk citer detektif conan nie.. nak trylah beli....

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

mak aiii, byk giler...... bagus la ada 1 hobi yg mcm tue,,,,, agak2 penah ulang baca tak tue? seronok ek? nanti i cuba la plak

peej said... [Reply to Comments]

sikit katanyer??banyak gile ok..pija x collect la komik..tp time kecik2 dulu ade full set komik doraemon..muahhaha..siap kumpul duit tuh nak beli..

Jelly said... [Reply to Comments]

fuyooooo (sambil tepok montots) banyaknya beb..... caiyok! caiyok! mcm nie cuti sebolan pun tak pe beb.... bole katam lagik sekalik... take care k!!!

IdaShah said... [Reply to Comments]

byk nyer..citer conan kan? nak pinjammm... buleh??? heheheh

Cikpid said... [Reply to Comments]

gile ah..byk btol koleksi nye..rase cam nk g umah plak..nk lepak2 bc sinchan..buleh ke?hahahha

mikaounik said... [Reply to Comments]

wowwooo byk giler laaa...

ermmm saya tak minat komik,tp kagum laa akak bleh kumpul byk cam tue..
hebat...hebat..syabas beetttiii

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

banyak nye!! dedulu saya cuma minat baca komik doaremon je.. sekarang tade dah..hehehe

Aleeya said... [Reply to Comments]

byk koleksi komik ni nisa leh take over lak bila dah pandai baca nnt hehehe

starstar said... [Reply to Comments]

gile bnyk..
:)

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

wow..

respek la..rajin btul baca komik
kalo aku ..rasanye ..2 helai je pastu dah boring..pening kot

kalo novel..ok..mesti baca sebelum tido..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

ahahaha..beshnye..saya sanggup kalo akak kurung saya dlm bilik tuh sorg2..still muleh hidup neh walo x de air n makanan..ahaks=P

pipiyapong said... [Reply to Comments]

alamak..best betul ada mak mak mcm ni..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak pun cam MR gak...tak baca komik...huhuhu...majlah keluarga...wanita..nona...harmoni...pa & ma...baca...huhuhu...cam bagus benor kan...? wekekek..

Mak Su said... [Reply to Comments]

i see conan i see conan!! (sambil loncat2)

muadzlife said... [Reply to Comments]

suka2!!..awww besnya koleksi

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

glew bykkkk komik sis :)) hehe! i lyke doraemon!! tp tade kumpul komik la..... big boss bising!

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

uikss...
biar betul..novel ade tak??
kite nengok rak masing2 nak??

ita.itu said... [Reply to Comments]

yaampun..byknyer..kumpul dr anak dara ke?

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

byknye...leh simpan kasi nica baca bila dia besar nanti tu....masa tu komik ni jadi lebih berharga tau

^eMiKo^ said... [Reply to Comments]

mak aaaihhh...
manyak nyeeerrr.....

tp,xmnt sgt poon komikk....
naseb baek tau...
kalo idak,hrus kosong sume shelf akak tu... hehe...

get well soon!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^