Follow Viruspadu

Friday, March 21, 2008

LAIN Brand

oh yer, buat yang tanya kat saya pasal baju MERAH menyala itu

saya buat satu set tu, satu untuk saya, en.laloque dan nisa, boleh tgk design awal masa saya tempah kat sini

dan entry kami sekeluarga menggayakan baju LAIN kami di sini

dan kalu uols berminat nak tempah boleh masuk website ini yer

sy sgt rekemen uols tempah yer, sbb ownernya pun sgt la baiknya ...

selamat menempah uols

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

emm catik gak... berkenan den.. tapi dia bolih buat ke saiz besor...

alwani fickry said... [Reply to Comments]

kite pernah order jugak tp bg die short notice la, die tak sempat buat.hehe.rugi je.owner die mmg sgt baik.reply email pn baik je.hehe.

umie_adam said... [Reply to Comments]

cantik..sedondon 1 famili..mmg nmpk class gitu..tp kalo saya buat dah tentu somi saya takmo pakai..katanya cam boria...masa ry pun tak pakai sama corak cuma saya pilih yg sama warna sikit2 je huhuhu

Red Mummy said... [Reply to Comments]

mah

ada satu company yg provide very good red shirt red pants red costume segala

http://redmummy.com

ko lupa agaknya mah

haja said... [Reply to Comments]

yehaaa...mari menempah bramai2...

ita.itu said... [Reply to Comments]

brp rm sehelai vp?

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

uhuk! uhuk! tersedak plak pepagi ni... apa kes ek? *wink*

fuh, ghopernyer protege dok sebut nama owner, owner kat sini, rasa mcm gatal bijik halkum nak terbatuk-batuk plak kaedahnyerrr... huhuhu... jangan puji lelebey protege, nanti tak sedar diri si owner tu... daripada mentor, bertukarrrr jadik mentol... kuakakakakkaa... jgn jadik mental sudahhhhhhhh!!! kim salam owner tu yer... ckp kat dia print tshirt bebaik yer... *wink*

mmg patut lah pasni protege jadik DUTA LAIN! mmg LAIN dari yang LAIN! *hugs*







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^