Follow Viruspadu

Monday, March 10, 2008

lepak2 ngan anak buah sekali sekala

ini ayin atau nama glamer dia "ad"

dia ni ntah nape, malu sgt kalu ngan makndak dia ni, kalu ngan maktam tu elok jer join gedik2 gitu kan... tiap kali sy balik cheras umah mak dan jumpa dia, konfem 5 jam pertama ala2 termalu2... ajak bergambar sesama pun xnak tau... makndak ni lawa sgt ke smpi ko malu2 haa... berak ko dulu pun makndak yg cuci tau hahahaha...
ngan ayin
setelah byk kali pujuk ni, baru dia nak senyum tgk kamera, kalu x manjang nyorok belakang kusi tau

yang si abang sulung ni plak "ajai" rela x mandi masam bau asam masin janji dia dpt main game tau... adeh... alamat makndaknya x dpt la nak bertenet, kena la mengalah kan...
ajoi
lepas dah bising2 + bebel2 suh dia mandi, baru la dia mandi, tu pun malas nak sikat rambut lg hahahaha... terus sambung main game balik, parah2, tp elok gak dia main game ni drp buat menda x tentu pasal kan,elok utk perkembangan otak ... eh ye ke?

ini lak ajai... paling kuat nanges, tp skrg dia dah ok, dah kurang la nanges nya, dia terpakla la layan blues layan ceria sbb abangnya tu main game kan
Photobucket
kalu x dorg main gaduh2 lagi la haru, lepas main gaduh2 tu mesti dia nanges punya hiks... agak2 nisa nnt pun sama la gamaknya, anak no 2 la katakan lalalalalala

masa sy boring2 lepak umah, sy pun jenjalan la naik kedai abah, sekali ternampak la benda alah ni
pink

saya: abah, yang pink ni abah jual ke?
abah: x lah
saya: ooooooooooooo (ooo penuh makna ni)

masa sy bersoal jawab ngan abah tu, mak sy ada la kat situ, dia dengar ajer

tetiba2 kat rumah, mak sy hulur

mak: nah (sambil senyum)
saya: waaaaaaaaaaaaaaa... bestnya tq mak... huhuhuhuh... makndak dpt ni ayin, jgn jeles
(sambil eksen kat ayin hahaha)

terus sy paksa ayin amik gambo sy dengan si comel pink ini
ngan nisa

dia layan ajer mak sedara yg selalu sakit ni
with pink

nak sgt jd photog, haaa layankan ayin, kat luar plak i posing u
Photobucket

masa boring2 sy dipenuhi dengan keletah anak2 buah sy yg sgt suka melayan si nisa, yg paling best, dorg tidurkan nisa lg tau...

to kaklang: anak2 mu dah pass dah, boleh dah bg adik tu hiks...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

akak..chumey nye mende pink tuh... hehehe.. anak2 buah akak pon cute sgt..mcm mak sedara dia..ahahaha=P
da sehat ke?
*mish u*
*hatiku gumbira* hiksss=P

echah_syed said... [Reply to Comments]

cutenyer dia.. :)

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

ramainye anak buah :) boley buat taman buah-buahan! ehhe

ita.itu said... [Reply to Comments]

eh dah sihat nmpk..leh dukung nisa lg..bio betul ko vp

Dumuro said... [Reply to Comments]

See Here or Here

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

huhuhu...
mcm2kan karenah anak2 buah kiter neh
nasib bek aaa z nyer anak buah baru sorg jek

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

ye la.. budak2 nie klu jarang jumpa mesti malu2.. dulu kita yg basuh berak dorang.. ;p

cendawanintim said... [Reply to Comments]

Tomeinyer benda yang kaler pink tuh...dapat free lagik...

kasutVincci said... [Reply to Comments]

menda kaler pink tu pekebenda? Jakun sungguh. Kekeke

@>---~geina~---<@ said... [Reply to Comments]

wa...best akak layan anak buah akak kan..kkdg klu blk kmpg je la kite dpt jumpa bebudak ni..sama la mcm geina..kkdg smpi naik hangin dok tgk telatah anak2 buah...tp hr tu geina blk tk sempat nak snap la..len kali nnt g eina tepek anak2 buah geina plk..ee comeii benda alah warna pink tu..ape erk...???

umie_adam said... [Reply to Comments]

ramai gak ek anak buah emah...tentu meriah...tu anak buah dok ekat2 ngan umah mak ke??

Mieza said... [Reply to Comments]

ramai anak buah ni rasa meriah kan..takla sunyi sgt...mcm2 perangai...:p

nisa tu sukalah ramai org layan dia...:D

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak tak dak anak buah...anak sendiri je ada...hehehe...

nica mesti suka dengan sepupu2 dia kan...sebab ramai..klu kat umah sendiri tengok muka papa n mama je..

faisal said... [Reply to Comments]

akkkk, gambo tu bukan gambar ayin tapi cam akk je yg interframe lebih,hihiihi...:P comei betulla si pink tu,hehe..beli kat ne kak?hehe..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

vp..nape anak no 2 kuat nanges erkk..anak saya pun macam tu..lambat sikit..nangis..manja labih la..

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

bes betol ada anak buah ramai ...

Mak Su said... [Reply to Comments]

boleh ler buli anak buah selalu ek

pearlEJ said... [Reply to Comments]

neh yg untungnye bila ada ramai anak buahkan... tak sunyi.. mcm2 kerenah ader..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

heheh...anak mak ekkk...

agak2nye la kan...

saya : pakcik, TONG GAS ade
isi kan.pakcik jual ke?
abah awak: x lah
saya : ooooooooooooo (ooo penuh makna ni)

masa SAYA bersoal jawab ngan ABAH AWAK tu, MAK AWAK ada la kat situ, dia dengar ajer...

rasa2nye mak awak bg x kt saya bile da blk umah nnt ?

:)) hueh hueh hueh18kali
***gas uma aku da habis wehhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^