Follow Viruspadu

Monday, March 31, 2008

lunch time

hari ni lunch, sy tapau je uols, geng makan cuti la pulak

td kan masa sy turun lift,

A: nak poie mano, balik umah ko? (sleng nogori la ye tak)
B: a ah, balik umah nak angkat kain

hahaha... lawak plak rasa... nape uols x rasa kelakar ke? hihihi...sbnrnya x kelakar pun... otak tgh jem ni, benda bodoh pun ai nak gelak tau

tpkan, bila fikir2 balik, sy jemur kain sabtu lepas tau, semalam igt nak angkat la, sekali basah uols, rerupanya seremban hujan sgt lebat la, ada bumbungpun basah jugak huhuhuh... harap2 jangan la hujan lg hari ni, kalu x harus la baju2 tu berbelang2 hiks

erm... hari ni kan sy tapau, so sy turun kantin sesorang la...

inilah yang i x suke turun sesorang ni tau...

awww... x kose mak nyah!

jgn la kaco2 i... i dah ada anak 2 la u... plis la...

hahahahaha... ayat perasan di situ!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

sapo yg kaco??? kang lobam bijik mato kang!!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahaha

1st time tgk papa jeles hahahaha

ini jeles untuk jaga hati ke hape ni papa

laloque said... [Reply to Comments]

jeles la nie

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said... [Reply to Comments]

hehehee...tgk je lehh...kaco jgn...hikhikhik

mummysyafie said... [Reply to Comments]

hah kan..encik laloque dah naik angin..lariksss

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahaha...

mcm kelakar la papa jeles tau

sbbkan, kalu uols nak tahu, en.laloque ni kan... biasanya kene paksa dia jeles baru la dia jeles, tu pun jeles menjaga hati jer

haja said... [Reply to Comments]

sgt bnyk trtggal citer2 dlm ni...haruslah kaji, gali dgn mndalam...hehehe

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

masaalah umah tangga jng bawak ke blog oooiiii!!!

har har har :-D

usik mengusik membawa bahagia gitu.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehee..
en laloq kelakar yer rupanya :D

Umi Mia said... [Reply to Comments]

huahuahua....tu baru tau sikit tu..dah jeles...kalau betul2 depan mata....mau gak terjojol bijik mata dijelingnya mamat2 tu...huahuahua....

TauruzMama said... [Reply to Comments]

Salam kenal..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

memacam la mama nica nih....apapun nica mang comel...cam mama dia..huhuhu..(ayat puji supaya mah tak boring dan tak sengal...huhuh)

HAPPYIRFA said... [Reply to Comments]

salam vp..
angkat kain ni ada byk makna.he he

nanonano said... [Reply to Comments]

heheh encit laloque da mare,
susah la ade bini lawa ni..
huhu

Mak Su said... [Reply to Comments]

mcm dekat aje rumah ngan tempat kerja tu, boleh lari2 jap nak angkat kain, ahaks

anne said... [Reply to Comments]

memang kelakar statement angkat kain tu...hahaha.

[Me, I & Myself] said... [Reply to Comments]

vp,
lucu kat part vp kata "tak lucu ke..?"







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^