Follow Viruspadu

Thursday, March 13, 2008

lunch with lelaki2 ini

hari ni sy x duk opis lg, tp bukan gi conference tu...

hari ni sy ada tugas kat cyberjaya, dan mcm biasa kalu pegi cyberjaya sy mmg la pegi ngan en.hakes kita

mula2 sy paksa dia bawak kete kembara yg penuh kepinkan itu, tp dia kata dia sgt geli ngan kotak tisu yg ada mashimero buncit tu, hihihihih... saje la sy nak dera dia sikit, tp seb baik dia bawak kete kelisa itu, so mcm biasa, gi ngan kelisa itu saja lah...

rugi tau sein, kete akak lagi laju dr kete ko ewahhhh

lepas penat2 menggodek server itu, lunch time weols kuar lah carik makan

ewah... ini la dua lelaki feveret saya... en.hakes ni dah mcm adik sy dah, weols rapat sgt... masalah mu masalah ku gitu

dan en.laloque ofcoz la chenta hati ku

lepas ni sy dah x pegang seksyen multimedia dan komunikasi lg, sy ngan en.hakes ditukarkan seksyen network security ... lalalalala bestnyaaaaaaaaaaa..........

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

ehhh....sedap ekk mkn,

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

a;a cam sedap je makan tu..tak pandang kiri kanan dah...ekau pun mah diorang tak pandang..huuhu..

umie_adam said... [Reply to Comments]

amboi en.hakes n en laloque "khusyuk"nya makan..sedap bangat la tu hehehe

emah, suka dprt. baru ek??bagus2x..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wow, bestnya dapat tukar section... hmm, takyah lah pening2 pale lagi pasal laman web kan kan kan.. padan muka org yg kena ganti lak hehe....

ghimau said... [Reply to Comments]

terus terang ku katakan.. memang aku geli geleman bila nengok kembara pink tu :D

churalliya said... [Reply to Comments]

padan muka?? best nye dapat tukar seksyen?? alamak.. apa suma ni?? bikin lagik serammmm gitu.. arrr... tidak......

viruspadu said... [Reply to Comments]

su,

xdelah... hehehe... gurau2 manja je tu... x payah seram2tau...

ghimau said... [Reply to Comments]

ala.. seram ala-ala misteri nusantara jer tu.. xder hal la..hihihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^