Follow Viruspadu

Wednesday, March 19, 2008

mari kita baca luahan hati seorang oditor

semalam kan kita kutuk2 odit kan hehehehe

dan kini dia pun buat lah satu luahan perasaan seorg oditor hahahaha... mcm kelakar la plak...

ini perang blog ke hape uols

memula baca, ok, lepas tu rasa mcm, alahai sian plak, hujung sekali terus insap uols...

jom jenguk2 kat sini: en.laloque

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

umie_adam said... [Reply to Comments]

company saya pun sedang diodit ni..mggu odit ke ek?

@in said... [Reply to Comments]

ayokkk...tatayokk.. ada yang terasa...

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..takut yg last skali tuh

laloque said... [Reply to Comments]

hikhikhik... auditor nie ade org ckp ibarat nyamuk... "bising kat telinga, kdg2 mengeget-sakit, ade mase nyer nak tampar-xkena..."

umie_adam: biasa la, awal tahun musim mengaudit... check account tahun lepas yg tutup Disember gitu... hahaha

p/s: aku tgh penin.. kalo dulu jaga 1 Kementerian... la nie, aku babysit 2 Kementerian sekali gus!!

applepie said... [Reply to Comments]

biler part picca terakhir tuh trus tunduk insap.....

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

alamak eehhh...

nak komen kat sini..

terkomen kt en.laloque pulekk...

sori mem...

ampun!...

n'way...mmg insappp...sap sapp!!

sebol said... [Reply to Comments]

Takde ucapan ke sempena perlantikan sebagai menteri perlancongan?

cikdinz said... [Reply to Comments]

odit ISO ke odit duit nih...

Mieza said... [Reply to Comments]

susah ek keja odit ni...muka msg2 tension jer...:D

byk kan sabo...:p

laloque said... [Reply to Comments]

cikdinz... kawe odit segala2 nyer.. kewangan, prestasi dan pengurusan... kalo nak tau... taun lepas yg heboh kat paper siap masuk parlimen pasal pembaziran tu... kawe punyer keje la tu...

mieza... susah tu xsusah jugak... dia jd susah bile org xreti ikut peraturan... satu lg bile kita nak wat report, ade pulak campur tangan dari "org atas"... hahahahah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^