Follow Viruspadu

Monday, March 24, 2008

mari menjawab tag super hero

ceera telah meng-tag kakak nya ini utk tajuk super hero

alahai kojo sonang yo tuuuuu...

saya ada banyak super hero, saya ni kan kaki kartun, dalam kepala hotak pun igt kartun ajer

so sapekan super hero saya????


adakah shincan?????

bukan2... sgt la bukannya uols

sape super hero saya...

jeng jeng jeng

.

.

.

.

ABANG KARENNNNNNNNNNNNNNN

TOLONG! TOLONG! ABANG KAREN... TOLONG SELAMATKAN KAMI!


ABANG ker uols????? hikhikhikhihkk...


ini la super hero saya hahahahaha...

apek karen, rambut pun sulah manyak putih oooooooo... tapi sgt hebat... kasi petir sikit abang karen

bzzzzzzzzzzzzzzzz............

sbnrnya apek karen ni dtg menyelamatkan kami sekeluarga sabtu lepas, lepas rumah kami tetiba blackout, tp rumah jiran2 sume elok jer ada letrik ok, dengan kepanasan dan meraba2 masa masuk toilet, huh... apek karen telah menyelamatkan kami...

terima kasih abang karen........ (panggil abang la uols, baru terasa muda gitu kan)

sbnrnya sy nak amik gambo muka abg karen senyum, tp takut dia marah... so sy suh en.laloque kekonon jadi model... hahahaha... dia pun layan ajer la, jd model payung gitu


ini pun antara tektik nak mengaburi mata abg karen, sy pura2 la nak amik gambar nisa ngan maksu supaya dia x perasan...


nampak tak, itu la kenderaan putih abang karen kita...

tu kalu dia picit butang transfomer tu, boleh bertukar menjadi resakse tu.... hahahahaha

mula dah mengarut uols

so kepada atam.... andak dah melangsaikan hutang yoooo......

ABANG KARENNNNNNNNNNN...

hahahaha poyo jer...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

nanonano said... [Reply to Comments]

abg karennnn..
ahaks hak haks..
name cam owg industan ajo !
macam2 kamo neh, huhu :p

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

lawak giler entry abg karen nieh ... siap ada reporter snap gmbr ok ;-)he..he..he...

laloque said... [Reply to Comments]

saye la hero anda... sambil memusing2kan tangan kanan, tapak tangan dibuka ala2 nak lap cermin, dan bahu digoyang2kan ala2 manja... zasssss....

(gitu la caye nyer abg karen dtg bile kite jerit help! help!)

sweetheart said... [Reply to Comments]

muahahaaha abg karen hahaha abg karen..lawak aaa vp

haja said... [Reply to Comments]

wahhh..pravo2...abg karennn yg hebat....

mummysyafie said... [Reply to Comments]

rambut apek tu dah beruban mesti sbb kena kejutan letrik kan.. jahat aku

Ceera said... [Reply to Comments]

tak kira nie..............

mana ada orang jawab tag camnie, tipu oooooooooo...

ita.itu said... [Reply to Comments]

haha..tag mcm tu..sabau je lah..vp hang x byr bil ke..hehe

tinkerbell said... [Reply to Comments]

mesti abg karan ni rasa femes kejap..
ehehe
selalu la dia dtg nanti..
kete die pon femes gak..
dah mcm nabil ni..
hehehe

umie_adam said... [Reply to Comments]

hikhik..senyum sokmo den ni emah bila tgk muka en.laloq jd model payung tu hah...yolah dlm umah pun berpayung ngan muko kelat tuh hikhik.. cam kono pakso ja eh

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

uikssss???
hati2 kang kene karennnnn daaaaa...

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

pehhhhh....mmg macholah abang karen VP ni....

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

hai vp..
macamana nak letakkan view reader community tu.. leh tak ajo ckit..

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

abg karennn.. bzzzz...

bila baca n3 kali nie dah mcm
abg bil anak kak jah pulak..

kelakor.. hi hi i like ;p

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hahaha..
tak thn lah akak ni..
abang karen is ur hero :P

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

haha..
lawat la blog saya..
akak kne TAG.. hiksss.. ampunnn =P

superhero tuh sgt hero kan?? =P

viruspadu said... [Reply to Comments]

amilia,
nak ajar boleh, meh add YM kita
id: viruspadu

ESHAELYN said... [Reply to Comments]

hak hak hak hak...adeeh sakit perut gelak....lawak la vp....penat dah gelak.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^