Follow Viruspadu

Monday, March 17, 2008

mee ijo

ini namanya me ijo... nama betul dia sy tak tahu (lupa), ceera gamaknya suka la ngan mee ni, sy kalu ada mee kaler pink mmg dah beli dah, seb baik xde uolsss....

korang penah makan ke???? (sambil wat muka belagak lagi ni, hidung kembang2)


me ijo ni boleh di dapati kat johny ye kengkawan, rasanya sedap, memula tgk macam kembang ajer tekak, bila dah telan, erm not bad, sedap gak


siap eksen makan pakai chopstik lg tuuuu... uols boleh ke pakai chopstik llalalalalala

serius la plak muka i kan ahaks...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

24 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

ohh tidakkkkkkkk
Diettt DieTT...huksss huksss....
kuatkan imannn ku!! adehh...poce..poce...poce

alwani fickry said... [Reply to Comments]

dlm byk2 hijau itu, purple jgk yg ku nampak! hehe. baju n jam purple tu!

Mak Su said... [Reply to Comments]

mee hijau? ingatkan bendera je ada kaler hijau. tapi maksu maintain, tak reti mkn pakai chopstik... (slow-slow undur ke belakang, tak bagi vp perasan)

starstar said... [Reply to Comments]

eyh kn der msok paper..
mee darah..
nih mee ijo lak,,
dop tkot ke??
[sambil angkt kening]

:)

Just the 2 of us... said... [Reply to Comments]

yup...mee ni cdap.. kt chicken rice shop pun ader

happyirfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
ni bayar nazar makan ker?he he.
aku plak tiap kali plan nak masuk johny mesti x jadi.tgk org makan berselera rasa gak nak try tp selalu jer berubah plan last minute..x tau kenapa?

Mieza said... [Reply to Comments]

sedap mee ijo ni...nak pg johnny la lps ni...:p

ko ni vp...buat org terliur je...:D

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun suka...cedappppppppppppp..

Aleeya said... [Reply to Comments]

erkk tak nah try lagik
sedap ekk
nak ke johnny le nampaknye pas nehh

Ixora said... [Reply to Comments]

sedap ker....nak gak try. Apa rasenya...? terliur di buatnya.

Ms_MER said... [Reply to Comments]

ceera tobat suke mee ijo nih, dia kan pencinta green kakakka.

kasutVincci said... [Reply to Comments]

akak darat siot, sampai tua gini pun tak reti2 nak guna chopstik tu? Err..kt chiken rice shop ada ek? Nanti nk try lh mee ijo tu.

IdaShah said... [Reply to Comments]

mcm2 kaler mee skrg nie. aku wat2 pndi jer pki chopstik hehehe sajer nk eksyen kt cina2 ofis aku nie

haja said... [Reply to Comments]

aduhai..sgt teruja ngn makanan skang nie...asyek lapo jek...sedap eh mee ijo tu...nnt nk try lah ;)

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp, 1st time tu nmpk mee nih..bio betul...hehe

applepie said... [Reply to Comments]

hehehhe..hi VP..sayer tahu..sayer tahu..teetttt..spinach mee..btul tak jawapan sayer...sama lah kite...smalam pun lepak johnnys gaks..

risanur said... [Reply to Comments]

nak tanya la..apa lagi makanan yg best kat johny tu..tak penah masuk restoran tu..prak sungguh risa ni kan...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

haha.
muka belagak gila..sampai kembang hidung2 tuh..
makan le...I tgk aje..hehehe =P

@in said... [Reply to Comments]

macam cendol la plak.... gambo last tu nak jadi model jam pun iyer jugaks...

edrina said... [Reply to Comments]

sedap yer..tak pernah rasa lagi ni..
eh vp ari tu akak ada nampak sorang mamat ni pakai jam macam awak tapi jam dia color oren :-).
Eh nisa tu tengah suap sudu kat mulut yer...ehehe..nisa makan apa tu?

mummysyafie said... [Reply to Comments]

tak pernah nampak mee ijo..n dalam seumur hidup tak reti pakai chopstik...:P

NONIE said... [Reply to Comments]

udah maks terbayang mee tu sayur!!!sebab warna hijo

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

sedap ke mah...? tak lalu aar akak tengok..ceera memang confirmla suka tuh....

mak ai saje nak tayang jam purple tu ke mak mah oi...huhuhu...

gambar nica maner ni..enterprame muka mama dia je nih...ni nak marah nih...gambar nica cikit je...makan ape tu sayang..? kasi auntie sikit...

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

elehh..

x heran...

mak menang pertandingan amik duit syiling kt meja pakai chopstik tauuu..then larrikkk ke garisan penamat..hari kuarga nye cite..heheh

1st prize lagikkk...

:p







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^