Follow Viruspadu

Tuesday, March 18, 2008

odit oh odit

seb baik sy berchenta ngan orang odit tauuuuuuuu...

kalu x mmg sy dah maki hamun dah nih !@#$%^&* hahahahahahah gelak shaiton terseksa... (tp ttp cover ayu)

sbnrnya sy nak nanges ni

sbb pe tau, td dpt call dr odit, kata nak dtg sok pg kul 9,

lalalalala seronoknya odit nak dtg , ye sy tgh tipu lagi

kata org odit tu nak dtg utk dptkan maklumat saje, tp walaupun begitu tetaplah sy kene check semua dokumen yang berkaitan kan...

gelabah mak nyah, semalam punya pakinson pun x abis lg, dtg plak bala baru, plan nak gi cyberjaya petang ni pun terpaksa la sy cancel last minit gitu kan, sabo je la...

arghhhhh... tensennya guwe, time keje belambak2 ni la korang nak dtg, time guwe mengulat2 tu xnak plak dtg...

balik ni nak marah en.laloque lah... sbb dia kan keje odit hahahahahaha... x pasal2 ajer kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

Aku Bukan Bidadari said... [Reply to Comments]

tak suka odiet ..kalo diaorg dtg rasa nk tutup pintu jer kan kan kan

laloque said... [Reply to Comments]

oit! oit!... ingat la bahawasanya laki mu ini seorang Auditor... nasib baik gue xjaga N9... kalo x, gue odit cukup2... hahahahaha

Rush Murad said... [Reply to Comments]

meriahnya blog nihhhhh....... odit? tak suka, sebab kena prepare byk benda.....

umie_adam said... [Reply to Comments]

tu ar..odit2x..slalu camtu la..ms bz tu bzzzzz amat..kalau free tu freeeeeee amat..sya slalu camtu

IdaShah said... [Reply to Comments]

hahaha cian en.laloque jadik mangsa..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhh...
aku pun bunciii ngan odit2 nehh...menyusahkan idopp jek..wahahahaha...pastu tak adilll...ishkk geremmm sungguhhh!!

laloque said... [Reply to Comments]

idashah...
xper... sebab tu gaji bebudak auditor nie tinggi... koje nyer cari salah org jer... pas2 nak kena tahan telinge dengar org kutuk jer

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

zaimah,

wa ..ko pun tak suka odit ekkk
sama la kan...
kat labuan ni ada satu odit man cina yg sungguh2 hampeh..(encik laloque kenal kot)

membuatkan kepala ku pening..
ni bulan mei ke jun ni sah2 dtg ni...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

adakah sy kenal org odit yg nak datang tu lalalallala....

starstar said... [Reply to Comments]

dorg klo dtg..
ske wat muke kerek..
huhu..
[jgn terkesima yep nih dasarkn pengalamn]

one love said... [Reply to Comments]

kelakau le~







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^