Follow Viruspadu

Monday, March 17, 2008

oh bang bil, anak kak jah

korang tahu ke sape anak kak jah tu?

kelakar giler nak mampus kan... baru sebut nama dia dah rasa nak gelak dah

"lu pikir la sendiri!" haaa tu trademark dia, rugi la sape x tgk

ini episode ferevet saya... kisah cinta, kelakar kan hehehe

apa2 pun tahniah buat bangbil sbb menjadi juara raja lawak musim ke 2



Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

memang lawak si nabil tue... tak ingat dah episod mana yg sy suka.. rasenya mlm final punye kot.....

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahaha... kelakar abis kan hahaha

mama ranggie said... [Reply to Comments]

tengoklah org mano!hehehe...

memang best ar die!

Cikpid said... [Reply to Comments]

wah..sy pon minat abis kat nabil ni..mmg lawak..tapi sy suke tgk Raja Lawak 2 ni sbb johan n zizan..diorang punye lawak mmg kaw2 btol..hahahha..tergolek2 gelak .."baik punyeeee..."

mama fatini said... [Reply to Comments]

hahah akak sy pon sgt suke nabil ni .. tgk muke dia pon kelakar oke! sy suke time dia buat lawak dalahkula hahahha sengal betul slumber je kenekan org

ita.itu said... [Reply to Comments]

mmg kelako..sy pun suka dia

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

mok cik pun suko... bang bill ...

Wiween @ Awin said... [Reply to Comments]

hukhuk..kite sowang jelah x penah tgk cite raja lawak tu.huhu xde astro arr kak.:D

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

hah! lari dari topik. Saya suka lagu yg terpasang ini. Hehehehehe..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehe.. bestttttt~

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

leed suker pengacara, zizan, and nabil. diorang ni best sbb tak perlu props,or pakai mcm pempuan or apa2 utk buat kiter gelak.

mmg pure stand-up comedy & creative.. tgk gaya & muka diorang pun dah leh gelak.

moga makin success dan harap astro takkan sesiakan diorang :D

ecehh skima plak leed komen.. hehe

hujung jari said... [Reply to Comments]

aiseh...
x penah tgk lgsg raja lawak..
tapi arituh... penah mandi skali ngan budak2 tuh kat kajang heights...
x sangka lak rupa2nya dorg stay ctu.. hehe...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

first time tengok nabil punya show ni. wah best jgk ye. harus saya carik yg lain2 kt youtube..

thankss mah

ghimau said... [Reply to Comments]

macam tu pun kelakar ke? apa la

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

oh nabil org kampung den, satu sekolah lagik tuh..yu huuu... kg. kayu ara mari ma....

Mieza said... [Reply to Comments]

hahaha...mmg slumber gila nabil ni...:D

mmg dh rezeki dia kan...:)

umie_adam said... [Reply to Comments]

saya pun suka bang bil tu...
mmg best dan otak dia genius buat org ketawa..ada je idea..

suami saya sabtu ahad ada ulangan final tu..mmg dia tgk..tp tang nabil jelah hehehe..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said... [Reply to Comments]

watashi suka yg typical malaysians kisah cinta ngan final...mmg bestt...
yg tak beshnya??
watashi takleh tgk kt page VP ni
uwaaaaa

muadzlife said... [Reply to Comments]

lu pikirlah sendiri...
dapat gak Nabil keter..
bes wooo

applepie said... [Reply to Comments]

hehehhe..episod paling superb skali..nabil rawkkkkk..

Farahanna said... [Reply to Comments]

en ghimau jeles sbb kite kate nabil klakar n bkn dia..
wahahahha
=p

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hohoho..bang bil ye..

hhaaa...ni kak bell

hye kawan2..anda bersama kak bell dalam rancangan.."arr korang pk la sendirikkkk..."

;))







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^