Follow Viruspadu

Wednesday, March 19, 2008

ragam pemandu

ewah, dr semalam sy asik nak cerita pasal bawak kete kan hiks

bukan ape, dulu masa sy jd puteri dlm kete, sy buat dek jer, x amik port lgsg ngan apa yg terjadi kan... tp dulu sy perasan la kalu perempuan yang bawak kete kan, (ampun2), golongan ini kebanyakannya sgt la kedekut nak bg jalan kat orang, kalu boleh dia nak dulu jer, tahu lah ladies first kan hehehehe...

sblm sy bawak kete kan, en.laloque siap dah pesan dah, kalu bawak kete tu, tolak ansur sikit, kalu ada org bagi signal tu, bagi lah laluan, bukan rugi pun buat baik kat orang... ye... sy mmg ikut la nasihat dia tu...ewah... baiknya sy ni kan kan kan...

tp kan semalam kan... ewah... dah start nak gosip ni

kan masa 2 lorong nak jd 1 lorong ni kan... kan kete kene la selang seli ye tak... igt lg ni masa test memandu dulu nih hiks...

sekali ada la sorang ni, mmg la bangang nya... sy kedepan dia kedepan, sy kedepan dia lg ke depan... erm... last2 sy mengalah... sy toleh la... sy igt pompuan... rerupa lelaki, cisssssss... muka sengal ajer, ketat jer, konon nak wat muka belagak la tu... cet... kete guwe lg beso tau, langgar sikit je dah kemek keto ko hahahaha... (niat jahat dlm hati yg tak terlaksana hiks), jd, bukan perempuan je ye, lelaki pun sama... dan sama ajer la kalu dah namanya manusia ni, ada yg xleh tolak ansur gitu

haaaaaa.... tu kancil tu... kecoh oooo mamat tu... seb baik sy x amik gambar muka dia sekali, ketat jer... no plat dah lah bukan asal sini, cissss.... (ceh mcm la no plat sy plat negeri hahahaha)

tp sbnrnya inilah ragam pemandu kan, mana2 pun ada, en.laloque dulu selalu bawak kete sambil menyumpah orang jadi lembu, kambing, kalu boleh satu zoo dia sebut, tp sejak ada nisa dlm kete ni, dia dah insap la sikit, hehehehe....

kesimpulannya, kepada semua pemandu di malaysia bertolak ansurlah ye uols

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

nn said... [Reply to Comments]

uhuks....mmg kebanyakan pemandu cenggitu...dia ingat dia jer yg nak cepat...huh..hasben saya selalu ckp musti drebor tuh sakit perut sebab tuh nak cepat..(padahal ayat nak sedapkan ati sendiri jer)...hikhikhikhik

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahah

betul, xpun ckp, xpe la dia laju2, bini dia nak bersalin sgt dah tu

hahahahaha

iman_qaisara said... [Reply to Comments]

huhuhuhuhuu salam...
sy mmg tobat da bwk kete time brhimpit2 camtu...sbb time tuh sume org duk pentingkn diri...sume nk jln dulu...sume nk cepat...sgt skt jiwe...nk2 lak pemandu laki yg poyo2 bagus tuh...dan pemdu pompuan yg tragak2 nk gerak...heiihhh sungguh tensiii...(mati la...sesi luhan perasaan plak) ehehehe

*apepun teruskn la sikap tolak ansur tuh...sy sokong...sbb sy pon amalkn...biar la kte jek yg baik kt jln raye tuh..biarkn org lain yg x brape nk baik tuh ehehhe *prasan

faisal said... [Reply to Comments]

aah, mmg kekadang driver pompuan susah nak bagi lalu, ada tu sy bagi deorg lalu depan sy..pastu ada kete org pompuan lin dari tepi dia nak masuk depan dia, dia langsung tak bagi, rapat giler ngan depan..geleng kepala tengok,hehe..last2 sy gak yg bagi..sape ckp pemandu lelaki tak berhemah dijalan raya,hahahahaaa

viruspadu said... [Reply to Comments]

iman,
heheheh biarlah kita2 je jd baik kan hehehehehe

faisal,
tu sbb akak wat kesimpulan tu, samo yo baik perempuan ke lelaki ker, sama jer hahahaha... akak tahu acai ni baik ewahhh... puji ada makna ni

KV said... [Reply to Comments]

a'a tak rugi pun bertolak ansur. Kita tolong org, satu hari nanti org akan tolong kita.;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

kv,
a ah betul, buat baik balas baik kan...

kirana said... [Reply to Comments]

sebut pasai bwk kete ni ..sy pon nk luahkan perasaan geram gak ni..kalo kat hiway..org yg ego nk mampus tak nak beri laluan ..dh bwk slow dok kat lane kanan..pahtu tak reti nk ke tengah ...haiyaaa..nyusahkan org..mentang2 dia tgk pompuan bwk..tak mo ketepi tu..pahtu sy bg org blkg ptong saye..terus dia masuk ketengah...gerammmm..

eh vp..tak pe yer..tumpang geram kat sini hihihi

alwani fickry said... [Reply to Comments]

sgt setuju!
laki n ppuan kkdg same je bile tanak bg jalan.hehe.

tp part sumpah jadik lembu kambing tu klaka.hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

kirana,
xpe2 lepas kan je geram tu,

geram kan, org yg x sedar diri, bawak slow tp ada hari nak duk lorong laju wekkkkk...

alwany,
mana dia x nyumpah, bawak mmg mcm lembu hahahaha....

laloque said... [Reply to Comments]

uiks!! mama naper bagi tau papa sumpah org... bukan aper... hanya lembu, kambing jer yg suke wat perangai gitu... hahahahaha

Mieza said... [Reply to Comments]

skrg pompuan n lelaki sama je klu bwk keta...mieza pun klu bg can jln buat terhegeh2...sorilah nak bg..:p

langgar keta aku ko byr...:D

sebol said... [Reply to Comments]

viruspadu ni nak jadi menteri pengangkutan ke perlancongan?

@in said... [Reply to Comments]

ni la salah satu penyebab yang nyampah nak drive tau... nasib la sebab terpaksa.. kalo tidka tak kuaser..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

a'a...
mmg pon...
hr tuh saya nak masuk jalan lane paling kanan pon org laki blkg sy da hon2...ntah hape2..mabuk agaknye...x pon mantul.

lps die berjaya potong saya,rupenye die da stenby bukak tingkap siang2 nak maki hamun saya...boleh???ntah hape yg die maki sy pon x brp jelas,yg dgr nye.."bodohhhh"...tu jekk..eeii..sakitnye hati.

org lelaki mmg ego,x leh tgk org pompuan potong die sket...mulela tercabar kejantanan tu kunun...huhhh...xde kemaluan lgsg !

**ni cite dua minggu sudah...heheh!

starstar said... [Reply to Comments]

mmg pon..
xkire laki ker pompuan
sume nk tunjok deme tuh terer,,

viruspadu said... [Reply to Comments]

papa,
hahahaha terpecah rahsia ni hahaha

mieza,
ganaz la u ni hahahaha

sebol,
cis! hhahaha.. xpe, bakal jd isteri menteri pelancongan,

@in,
hehehe sabo je lah

cikdinz said... [Reply to Comments]

menyampah lalu depan istana ni...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

biasala tu mah...akak pun selalu cam tu..ada setnengah lelaki memang gentle habis...ladys first..ada gak yang pangai cam gini wat tak tahu je...muka cam seposen je....tapi bawak keta kat kl ni klu lelama ngadap jem leh naik darah tinggi rasanya...tension gilerrr...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^