Follow Viruspadu

Saturday, March 15, 2008

rombongan makmah ke HBKL

ni adik beradik punya plan la ni, nak gi melawat akak kat spital

memula katanya abgngah (laki akak), akak dah leh kuar tengahari tu, memulanya niat nak tunggu kat rumah ajer, tp mcm x sabar pulak nak tgk keadaan akak dan baby

tetiba dpt call dr abgngah yg kemungkinan besar akak keluar spital petang, weols pun terus la siap2 nak gi spital... SGT TERUJA ok... pastu kitorang plak punya la pandai, ingatkan hari sabtu bebudak leh la masuk, so masing2 angkut la anak,

si merah berpakaian merah...


merah, dadif, nisa dan kakcik


dengan kesabaran menempuh jem, akhirnya weols smpi gak kat spital...

sekali.......... sgt hampa uols, bebudak x leh masuk ok, baran ajer, budak2 leh masuk kul 4.30 nanti, aduhhhhhhhh...

memula igt nak gi ngan kakcik naik tgk akak, tp si merah plak x leh renggang ngan mamanya, dan sy plak x leh renggang nak en.laloque hahahahaha... gediknya...

sudahnya, semua x naik atas melawat akak dan baby, weols balik rumah ajer, tunggu 4.30 kang baru pegi balik spital... FRUST nyaaaaaaaaaaa.............

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hospital memang sgt tidak besh dan mesra pengguna..

kan?

okinokiyo said... [Reply to Comments]

hi zaimah,
yg nescafe kickstart musim baru ni ada sorg tu nama dia laloque gak.tapi tak perasan la muka dia mcmna..hehe hubby zaimah ke? :p

viruspadu said... [Reply to Comments]

ribenmerah,
hbkl ajer yg mcm ni tau, spital lain elok ajer, huhuhuhuh

oki,
ye ke, eh xlah, laki den xdo join kick2 tu sume, dia kan pemalu hehehehe

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

wah .. meriah beno sume x sabar nak tengok baby baru yerr ..

:D

hujung jari said... [Reply to Comments]

bawak 1 rombongan gi tgk baby baru...
meriahnye...
nway tq sbb singgah di blog sy...

viruspadu said... [Reply to Comments]

lily,
mmg x sabar sgt tauu

hujung jari,
rombongan makmah la katakan hhehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^