Follow Viruspadu

Tuesday, March 04, 2008

ruginya x claim

sgt rugi ok

rugi rugi rugi...


pasal ape tau, selama ni sy masuk wad, sy x claim insuran huhuhuh... tu kalu kumpul2 tu byk jugak tu kan, kalu sehari RM100... ni kalu claim ni, boleh la beli henpon papa kan hiks...

hari tu lepas operate baru teringat pasal insurans ni, so sy terus la call agen tu dan mintak dia faxkan borang utk diisi... x sabar nak claim ni... dlm pale otak ni dah terbayang2 dah nak beli ape pakai duit tu lalalalalalala

padahal, saya masuk wad ni seposen pun x bayar kan hihihihihi... gomen kan free uols...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

28 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

claimmmmm..pastuh blanje kitorg skali..ahaks=P

nanonano said... [Reply to Comments]

dah free ape yg nk claim tu?
cmne tu??
huhuhu xpaham lg neh
:p

NONIE said... [Reply to Comments]

claimmmmmm...jgn tak claim...VP maks sakit perut gelak pasal ikat baju tu okehhh...teringat maks masa bersalin si syasya dulu macamnilah jugak..terkepit2 jalan rasa macam bogel noks hahahahaha...alih-alih terbalik pulak tu pakai baju muahahahaha...memori nokssss...

mikaounik said... [Reply to Comments]

wowowowooooo..
claim kak..claim oooo

selamat mengclaim..ada lebih tu kasi open table lerrr

:p

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

gomen ekkkk
hahahahhaha
claim ajer...gomen baikk

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

ni la dia... masa nk beli insuran mcm liat je kita kann..tp bila dpt claim punyala happy. sebenrnya kena beringat masa senang kot2 jatuh sakit, ada jgk yg dpt membantunya...mommy ada insuran kemalangan je

apple [soul]d out said... [Reply to Comments]

nape kena operate ni?
sorry,saya new reader.
xtau. hehe..

Ceera said... [Reply to Comments]

belikan baju atam sekali andak, plzzzzzzzzzzz

atam tgh sakit hati nie, sakit gak la tu kan... hehe

aRa said... [Reply to Comments]

claim kak...jgn tak...

tinkerbell said... [Reply to Comments]

kak, rindula..
dah sihat ke?
have enough rest tau!
jagi diri baik2..

Ummi Yang Tomey said... [Reply to Comments]

yess.. dpt duit claim..
jgn luper kiter yerrrr.. huhuhu
(dah la x dpt bonus nih... ekekek)

ghimau said... [Reply to Comments]

jangan lupa kfc .. hihihi.. sy dah update blog

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

dah sihat ke tue?
claim jgn tak claim... kalau tak, rugi le ada insuran

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhhhhh apa lagi.. nanti dpt jerkk duit tu terus arr serbu shopping complex.. hehehe.. :D

akirasuri said... [Reply to Comments]

woah! boleh belanja ni :)

shalyafzan said... [Reply to Comments]

wah..baru nk isi borang dah plan nk beli hape dah..hehehe..

VP..kadang2 tuh cam best je sakit nih..dpt claim duit..dpt baju baru..dpt beg guess..hehehe..

tp bile baca entry yg pasal nk masuk bilik bedah tuh...eeerrr...seraamm je mcm..hehehe...

anne said... [Reply to Comments]

alhamdullilah, dah selesai semuanya ye:-) bawak bawak berehat ye, jgn nak active sgt

Elyn said... [Reply to Comments]

claim jgn x claim kang rugi tu...... ekekekek

cepat2 sembuh tau.... kang bleh pi sopping ngan duit claim tu muahhh

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

claim jangan tak claim... apa sumer yang boleh claim ko claim ye... pastu paham2 ajela.. hehehhe

muadzlife said... [Reply to Comments]

claim jgn x claim..hehehehe..
wat cepat2...complete kan docs tu so cepat le dpt duit..hahahahaa

sweetheart said... [Reply to Comments]

best2 leh claim..beli apa2 utk en lalaouqe..ahaks..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

ha...itula gunanya ada insurans kan...? klu akak..takkan lupa tuh...

Mieza said... [Reply to Comments]

claim jgn x claim...itulah gunanya insurans kan...bole la shopping hp vp sekali...kaler pink tuh...:D

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

claim kalu blh claim..tp nak claim tu pastikan kita ada amik untuk perlindungan manfaat hospital..kalu xde dlm kita punya polisi xdpt gak..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

claim vp..jangan tak claim yer..rugi tau..hhihihi..leh shoopping pas tu

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

wah mok cik kayo.. shopping time

shy said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
shah said... [Reply to Comments]

abih yg sebelum2 ni punye masuk spital apa jadik? burn ke? cube tny ejen tu balik since bil ade simpan lagi.. dia ada tempoh dia sampai bila.. deal la sama itu ejen.

henpon baru la nmpknye ni yerrr







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^