Follow Viruspadu

Sunday, March 02, 2008

saya telah kembali uols

salam semua

terima kasih atas semua doa dan kasih sayang yang telah anda semua berikan pada saya

kasih sayang itu semua adalah punca kekuatan bagi saya

dan alhamdulilah... sy telah berjaya menghadapinya

terima kasih
terima kasih
terima kasih

i love u ols bebeh... :) muahhhhhh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

kasutVincci said... [Reply to Comments]

i love u 2.
jaga diri bebaik. Makan kena pantang tau!

Ms_MER said... [Reply to Comments]

ko dh sehat..alhamdulillah.br arini aku bc entry2 ko.

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

rehat cukup2 zaimah,..
:)

eedany said... [Reply to Comments]

alhamdulillah mah...semua berjalan dengan baik.

Semoga cepat sembuh ya :)

Ixora said... [Reply to Comments]

Hai..i baru terjumpa blog u. Dah baca semua coretan u...part paling sedih yg u & husband begitu tabah menghadapi saat-saat getir kehilangan org tersayang....Banyak2bersabar ye!

Jaga diri baik2....

salam.

Aini.

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

I pon love u so much sis.. muahh..take care..
pasneh jgn nak kecik hati selalu tau..da x de hempedu da nak pujuk hati tuh..hikssss~ =P
*get well soon sis*
~ada citer best nak btau neh..~ ahaks=P~

ita.itu said... [Reply to Comments]

rajin mkn ubat babe

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

vp,
moga cpt sembuh. pntang mkn, dan jgn lupa mkn ubat.
u're such a strong women.

Red Mummy said... [Reply to Comments]

tahniah kerana berjaya melalui satu pengalaman yang tidak ternilai..

semoga mah cepat sembuh

berapa lama mc mah? sebulan?

Lenny said... [Reply to Comments]

get well soon! saya pon mungkin nak kene operate.. tak ujung minggu nieh.. minggu depan la jawapnyer.. huhuhuh.. cian saya

oli_ole said... [Reply to Comments]

i love u too!
muck muck muck

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

alahai Mah...aku selalu la telepas cerita operation kau ni. tau2 je dah selamat... Patutla lama tak jenguk...

Aku pon dah lama tak update.. Malas nak online. PC lembap tahap gaban.

Anyway, alhamdulillah dah selamat... Take care :)

nn said... [Reply to Comments]

salam....
sori vp...nn dah lama xjenguk blog nih cos g kursus...
apapapun...semoga cepat sembuh...mkn ubat...ceria senantiasa adalah ubat sampingan...ahaks...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mmah...
alhamdullilah...semoga cepat sembuhhh!!! lap u 2..3...4....hekkks

haja said... [Reply to Comments]

alhmdulillah, selamat sumenye...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

get well soon..
miz u..
mwahhhhhhh...:)

sazlishaliza said... [Reply to Comments]

alhamdulillah. Jaga kesihatan. Utk Laloque jaga zaimah elok2...hehehe
semoga cepat sembuh.

nani said... [Reply to Comments]

tahniah mmah coz dah berjaya dlm menghadapi segalanya..rajin2 mkn ubat yer.

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

tahniah!tahniah!operation berjaya..
moga cepat sembuh..

p/s:kim slam kat member2 ex-uum/matrik kmkn kalu jumpa...dok tgk2 gambo kawen tu ada gak yang kenal..

Mieza said... [Reply to Comments]

mieza syg vp gak..alhamdulillah sht2 aje lepas ni ya...rjn2 mkn ubat ek... :D

li said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

al-hamdulilah...ko jaga makan skrg k!pantang sikit sementara lom ok lah...

angah said... [Reply to Comments]

hikhik.. ko kurangkan gelak2.. nanti sakit perut plak.. hope get well soon!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^