Follow Viruspadu

Thursday, March 20, 2008

Selamat Menyambut Maulidur Rasul

Macam mana? gi berarak ke?

cuti ada gi mana2 ke uols?

papepun selamat menyambut Maulidur Rasul

sama2lah kita menghayati keberkatannya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

oli_ole said... [Reply to Comments]

saya pun dah bangun baca blog u!!!
pengomen no.1!!!
nanti saya nak pergi sarapan kat kedai husband kat shah alam,
then husband kata nak bawa pergi satu tempat...
dah puas tanya apa tempat tu...tapi tak nak bagi tau juga...
dia kata tunggu hari ni...
hehehehe
VP, hari ahad ni saya pergi Rembau!!!
ingat nak berjumpa dengan u n nisa!!!
bolehkah?

oli_ole said... [Reply to Comments]

aiyoyo tersalah tulis pula...
" kedai pakcik husband!!!"
husband i mana ada kedai lagi!!!
kakakakaka

viruspadu said... [Reply to Comments]

insyaAllah boleh, nnt call la kita, erm nombor phone kita oli ada x?

mrssham said... [Reply to Comments]

nana kene g keje ..so tidak la bercuti hari ni

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

i duk umahh je..huhu..byk keje skolah..
waaaaaaaaa=P

Aleeya said... [Reply to Comments]

aiseh tetinggal lagik..maklumle bizi lately..selamat menyambut maulud nabi juga, jap lagi je nak kuar ..haruslahhh kuarkan...hehehe ..dan coti namanye kan kan :))

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

kita dok umah jee...jaga lily tk berapa sihat + hubby kena keja hari nie...(apakah patut keja hari mulia ini, sungguh tk berhati perut boss dia)

salam maulidur rasul mah...

nica mana tk bangun lagi ke?...

syahed© said... [Reply to Comments]

dok umah yo la kono buek byk homework..adusssss







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^