Follow Viruspadu

Sunday, March 23, 2008

terima kasih mama aqilah

jumaat lepas, balik ajer dari meeting, saya nampak satu bungkusan atas meja

aik sape bagi ni...



apa lg terus berdesup sy koyakkan pembalut itu tau... tp dlm hati mcm dah tahu jer dari sape hehehehe

pink lg uols, i sgt la suka nya kannnnnnnnnn

hadiah hari lahir dari mama aqilah buat nisa


baju kaler pink lagi huhuhu...


nisa sgt suke kan...


tgk siap nak gigit2 lagi... nisa kotak ni x boleh makan sayang hehehehe


nnt sy letak gambar nisa pakai baju baru yer uols

terima kasih mama aqilah... besday aqilah pun dah dekat kan........ nntkan pula hadiah utk aqilah dari annisa pula... tunggguuuuuuuuuu... dan hadiah nnt juga haruslah kaler pink hehehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

muadzlife said... [Reply to Comments]

hepi besdsay nisa...:)
cantik nya baju pink tuh

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

alhamdulillah dah sampai ye...harap nica suka ye sayang....

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

heppy besday nisa... wah dah 1 tahun yer.. nnt mama zura belikan hadiah ekkk.. tungguuuuuuu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^