Follow Viruspadu

Monday, March 31, 2008

tiada mood bekerja

hari ni sy sgt xde mood nak bekerja

saya terasa teringin nak ponteng kerja

saya terasa teringin nak gi facial

saya terasa teringin nak balik rumah tidoooo

saya terasa teringin nak sepak muka orang yang sy menyampah

saya terasa teringin nak keluarkan semua duit dlm bank pastu gi shopping (mcm la byk sgt duit dlm bank kan hiks)

malam tadi, sy berniat nak cuti hari ni, sbb badan terasa sgt penat, rasanya tido pun mcm x cukup jer, tp niat tu sy batalkan ajer, sbb memandangkan masa sy sakit dulu sy kerap sgt MC dan cuti kan... sbnrnya apabila otak kita sgt penat, otometik badan pun jadi penat kan...

daripada minggu lepas mood sy sgt x baik, dibawak ke minggu ni pulak...

arghhhhhhhhhh... nak benti kerja la mcm ni...

kalu la duit boleh turun dari langit kan best... erm kalu mcm ni kene la sy pindah kat negeri kebajikan kan... oh... katanya surirumah leh dpt gaji RM2k kan hiks (kalu x silap saya lah)... mari pakat berenti kerja beramai2 huhuhuhuh...

renungan: mcm mana agaknya yer, kalu penganggur pun dpt gaji, apa nak jadi ngan negara kita nnt???

SENGAL NYA HARI NI...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

kecik said... [Reply to Comments]

saye pun malassssss.....

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

kenapa ni mah?

sampai 2k ke?

perghhh!

mcm ni aku pon nak berenti lor...dok sana...

:)

Faisal said... [Reply to Comments]

Dah semalam wat besday party... mana x penatnyer. Balik je rmh... tido. Nanti kul 5pm dtg balik ofis utk punch out... hehe

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

weyyy mahhh!!!
samoo laa dennnnnnnnnnnn!!! rasa nak montenggg sajo....adehhh....kalo laa opis ni bapakkk aku yg punyeee.....??? (wakakakakaka)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^