Follow Viruspadu

Tuesday, March 11, 2008

untuk menambahkan kegelian en.laloque membawa kembara itu

hari tu jenjalan ngan en.laloque+nisa (ngan sape lg kan hiks)

sekali ternampakla satu set pink2 ni, ada byk la design2 lain kan, utk seat, stering, gear, handbreak, tisu pehhhhhhh... tp agak mahal la harganya(bg saya lah), satu set RM199, sy agak berbelah bagi gak nak sambar, sbb pertama MAHAL, sbb kedua MAHAL hahahaha mcm sama jer sbb tu kan hiks

tp en.laloque bg green light uols... hepiiiiiiiiii :))

dia ckp ape tau, "x boleh la tgk muka mama mcm tu, x sampai hati nak ckp tidak" ewahhh... sy sgt pandai mencairkan hati lelaki ini... lalalalalala

dan ini hasilnya, dipasang oleh en.laloque la jugak kan, sy tahu benda nak siap ajer, kijam2
seat pink

close up sikit
cover

ni tempat duduk mem kecik tu, silap la seat dia kaler kuning kan... huhuhuh
pink cover

kotak tisu
tisu

ini bantal kek seat belakang
Photobucket

++kepada en.hakes: nak x bawak kete akak gi cyberjaya nanti hahaha, pastu ko drive nak???++

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

26 komen[s]:

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

wow! pink laaa!!!! truskan usaha...hehe! kalo bley kasi dashboard et sume pink... :D

pearlEJ said... [Reply to Comments]

tu diaaaaaaaa.... semua dah pink tu... hehehhe...
so bila lak nak pi cat kembara tu pink kaler?? cat kaler pearl pink, perghhhhhhh mesti lawo giler..

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

wow!! i love pink too. eh beli kat mana tu puan? :)

li said... [Reply to Comments]

hahahh... baru 10% je pink 2... tambah lg...

i saw aritu mira 2 door all pink... try check kat area keramat (area2 depan kilang 2)...
ownernye pemilik kedai aksesori...
sume keta dia color pink...

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

ermmm, kalau protege bagi mentor bawak skalipun... idokkk ler gamaknyerrrr... tak sanggup la byk sgt pink, poning kepalo den! huhuhu... tengok dlm pics ni pon rasa mcm nak meraung... blom lagik kena paksa drive... *huwaaaaaaaaaaaaaa*

ermmm, eventhou pink ni sweet tp mentor takley la byk sgt pink. alergik! hehehe... especially dlm keta... *wink*

Elyn said... [Reply to Comments]

mak aiiii gile pink tul ko nih vp.... tpkan nape carseat nisa karer kunin... udah larik la...

@in said... [Reply to Comments]

fanatik pink sungguh la awak ni..hehehe.... tapi sangat sesuwei ngan awak.. pink kan lembut....

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehehe..
chumey lak tgk sume2 pink neh..ngantok je..rase nk tido lak..hehehe..
bila nk bawak I naik kembara pink neh.. cam sedap je kalo dapat tido dlm baby seat tuh..hikss=P

*akak, u have a menareks idea in pink* bravo~

mikaounik said... [Reply to Comments]

huuuuiiii..
kak sure pemandu yg lain duk gelak jerrr kalo ada lelaki yg bawa kete pink cam nie..

tp comeeiii laaa..rasa syg nak duduk kat seat tu

Mieza said... [Reply to Comments]

hbs semua kaler pink...kembara tu bila lak nak tuko kaler pink...:D

Mieza said... [Reply to Comments]

hbs semua kaler pink...kembara tu bila lak nak tuko kaler pink...:D

starstar said... [Reply to Comments]

ske lar dgn bntl love tuh..
nak bodek b lerw..
hehe..

Ixora said... [Reply to Comments]

Pink Lover !!! Suka gak tengok...tapi hubby kite tak suka la. Klu kita wat cam tue, sure esoknya dia kasi bersih....so, keta kite ala2 apa yg patut...
I love pink tu...but it's nice when green comes together.....

laloque said... [Reply to Comments]

yg penting keta gua ganaz... itam + merah tema nyer... auuwwww

ann said... [Reply to Comments]

hahhahaha..nanges2 la hakes tu kalau kene bawak kene u ni zaimah..kekekekeke....

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah sgt pink okeh..baik tu hubby ko kan...hehe

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

vp,

sorry to say..

ade email yg saya baca..
kebykan penjenayah suka aim kete2 yang menampakkan ciri2 keperempuanan utk dibwk lari/diculik/atau ape2 jenayah yg berkenaan.sbbnye perempuan ni SENANG DIKALAHKAN....

so..rasanye mcm kurang setuju sket la penggunaan kaler pink dan patung2 serta brg2 yg menampakkan ciri2 perempuan yg drive kete itu.terlalu keperempuanan la...
sori ye..jez fyi...
harap maklum..

***mcm le ko pedulik pendapat mak ni kan...heheh!

InT@N said... [Reply to Comments]

wow... pink kaler...cute gler ni jeles i =P

mummysyafie said... [Reply to Comments]

berpinar² mato tengok kaler pink

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

hidup pink..hidup pink...

nica...auntie ada sesuatu untuk nica..kaler pink...sssyyy jangan bitau mama nica tau..nanti dia jeles...tapi kena tunggu besday nica k sayang...hhuhuhu...

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

hai mambang pink!
dah join puteri umno ke?

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

tuh die mak pinkkkkk!!! hahaha

Tny said... [Reply to Comments]

Hi akak kpd Ceera..
amboi.. pinkish nya set keta dia.. so sweet :)

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

adoiii...

pinkishhhhhhh
:)
tantek tantekkkk

Ceera said... [Reply to Comments]

bukan abgndak je geli, atam pun geli sama ok.. uwekkkkkkkkkk

angah said... [Reply to Comments]

aduss.. pinky.. mmg cun lagi ayu.. tapi kan.. pikir la gak sket keselamatan.. takut gak woo jadi ape2 kan..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^