Follow Viruspadu

Thursday, April 03, 2008

angan ku kembara ku

nampak betapa kiut miut nya

lepas ni, kete guwe mcm ni la uols
Photobucket

konfem xde sape yang offer nak tumpang, maybe sbb malu hahahahaha...
Photobucket

sape la punya kete2 ni ek... pehhhhhhhhhhhhh lawanya
Photobucket
mesti kos dia tinggi giler u... aduh... bila lah sy nak dpt durian runtuh ni... leh sy mekap kembara sy mcm ni

ok2 jap ek, sy nak berangan jap

"zaimah, TAHNIAH, anda telah memengangi cabutan bertuah sebanyak 1 JUTA ringgit malaysia"

wahhhhhhhhhh... bestnya... nak buat ape ek duit byk2 ni...

kalau la benar2 akan terjadi........ bestnya kan uols, jom berangan sesama jommmm

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

eiza said... [Reply to Comments]

cantik gile keta ni..tp tak penah nmpak kt jalan pun..dorg wat cmni sbb minat pastu letak kt umh jer..syg woo klau kotor..

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

wah lawanya..kalau betul kereta mcm ni mesti simpan kt umah je takut kena hujan dan taik burung...wakakakakaaa

angah said... [Reply to Comments]

kalo ko menang sejuta.. ko mekap2kan keta tu.. pastu buatkan garage siap ngan pondok untuk guard nepal.. hahaha!!

meo188 said... [Reply to Comments]

wah, cutenye kete...

aRa said... [Reply to Comments]

Fuhlamak...i like...yg penting...pink kaler...Pernah mimpi ajak my dad beli keta kaler pink tau...Agagagaga...Ermmm...klo pic ello kitty 2 tarak br i nak naik...Agagagaga...

haja said... [Reply to Comments]

alahai siannye smpai berangan..meh meh dtg amik cek kt den..den bg yo apo yg vp nak.hehehe

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

lawanya mah...kete sapa tu?perghhh...!masyuk betui lah!

laloque said... [Reply to Comments]

xper mama... hari ahad nie kita gi pameran motocraze kat stadium shah alam... kita amik pic keta2 make-up yg ade situ banyak2... leh jadikan panduan utk make-up keta

semua blogger... mari la memeriahkan pameran motocraze viva perodua ini:_

http://www.vivaownersclub.net/index.php/topic,1085.0.html

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

ok ok saya berangan jadi adik kak vp yang akan disponsor la kan lepas akak menang sejuta tu kan..hihihi

HAPPYIRFA said... [Reply to Comments]

salam vp..
aku aminkan je semua yg kau mintak kalau dpt rm1 juta.tp jgn lupa belanja aku kat jusco yer..komen pasal kemeja yg kau beli tu lawalah..kat scarlet ker?

Cikpid said... [Reply to Comments]

akak..member sy ade solek2 kete pink2+hello kitty utk kenari die tau..sgt lawa n cun abis..tp die adalah seorng lelaki yg tidak lembut lgsg..sy sgt kagum dgn minat die pada wrna pink n hello kitty..die byk melabur utk kereta tu..tapi die wat sket2laa..so akak pon solek laa kete sikit2 dulu..so tak terasa sgt duit tu mgalir..hahahhaha

tinkerbell said... [Reply to Comments]

sangat cantik..
tapi kalau kak vp buat utk sendri bole la kan..
ke untuk buat autoshow je
tapi untuk family..
bole ke nica nak main kat dlm tuh nanti..
mesti confirm die nak duk dlm tuh je..
hehehee

[Me, I & Myself] said... [Reply to Comments]

vp,
biasa dpt msg yg menang sjuta tu..
yg "sim kad anda memenangi 100000" hehehe..
kalu betol.. dh jd jutawan dh

irasilver said... [Reply to Comments]

Ramainya peminat pink eh! :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^