Follow Viruspadu

Tuesday, April 08, 2008

cincin yang kehilangan tuannya

semalam kan

semasa saya turun tingkat satu nak gi meeting, x jadi lah ape kan, mcm biasa jer la

bila meeting dah start semua, dato pengerusi pun dah masuk, pun mcm biasa je lah hiks

masa meeting dah start, time tu la rasa nak terkucil tau, adehhh... ini lah kelemahan saya sejak xde hempedu ni kan, bukan kata makan berak, minum jer terkucil, lagi minum lagi lagi lagi... huhuhuuh... lgsg xnak simpan stok tau huhuhuhuh...

haaaa... kat sini baru la start ceritanya

masa otw nak gi toilet tu ok le mcm biasa hahahaha... berapa byk kali mcm biasa ni hiks

masa dah setel semua, nak kembali ke bilik mesyuarat tu kan, tetiba saya ternampak satu objek yang berkilauan kat atas lantai... saya pun tenung la ala2 himawari nampak barang kemas hiks...


mula2 saya igt bukan la emas, tp setelah saya cuba bengkokkan, cuba patahkan, x berjaya, dan kilauannya juga agak menyentuh hati ewahhhh, sy pun tunjuklah pada su ngan kS, kata dorang pun, "ini emas ni"


alamak, betul la emas, mcm mana nak buat ni ek, nak pulang kat sape ni??????

jadi, utk bebudak wisma ni, sape punya cincin sila tuntut kat saya ek

kalu x tuntut, saya hanto pajak gadai hehehehehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

mah,aku punya tu!adelah diminta tuk ngepos kan kat aku k!kuangkuangkuang!

umie_adam said... [Reply to Comments]

LORD of THE RING...hikhik...

Ceera said... [Reply to Comments]

kalau takder sapa tuntut, andak kasik atam ajer la, hehehe

tinkerbell said... [Reply to Comments]

huhu...
mesti tuna puya tgh nangis sekrg...
mencr2 dimanakah cincin kesayangna berada..
hehehe

pearlEJ said... [Reply to Comments]

rezeki tergolek tuhhh.. hehehe...

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

eh eh patutlah cincin saya ilang [sorok cincin kat jari nih] saya punye ar kak vp

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

EH korang seme ni...itu akak punya tuh...! huuhu...

aRa said... [Reply to Comments]

Agagagaga...ade ke org dah tuntut???tarak gadai je...Agagagaga...

KV said... [Reply to Comments]

fuh..baek ati. Sampai eklan kt blog tu. Hik hik

nanonano said... [Reply to Comments]

bley wat cincin merisik tu..
huhu

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhh
cincinnn edennnn tuuuuuuuuuuuu!!!
hehehehehe...

ita.itu said... [Reply to Comments]

bedaljek..haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^