Follow Viruspadu

Monday, April 21, 2008

Dont Kiss Me

viva comel en.laloque tak ada banyak perubahan

selepas dia buat airbrush kat bonet belakang viva masa besday dia... bulan ni la ye tak, ceeehhh macam la dah lama sangat kan hiks...

en.laloque ada lah tampal beberapa sticker, ini salah satu sticker yang dia baru beli

dont kiss me laaahhhh... ewahhh...

ini pun sticker jugak yer, bukan airbrush tau

naga berapi katanya... kena la ngan konsep kaler en.laloque , hitam dan merah, saya tak la kejam kebenor nak paksa dia wat viva ni kaler pink kan hahahaha

dan sticker dont kiss me ini harus la diletakkan di bontot viva yer...

amaran! buat kereta belakang...

please please please dont kiss me tauuuuuuuuu, hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

KV said... [Reply to Comments]

minggu lps, kv tgk live gen2 kiss bontot iswara. Gen2 tu langsung tak break ke hapa. Agaknya dia tak perasan kut yg iswara tu dah lama bagi signal nak masuk simpang. Ingat boyfren lah tu! Ehehe. Hancur kete dia . Berasap!

KasiH said... [Reply to Comments]

Wahh...'Dont Kiss Me'....I likeeeeee....

a^T04 said... [Reply to Comments]

tanteknyer airbrush...

IdaShah said... [Reply to Comments]

mesti takot kena kiss huhuhu

haja said... [Reply to Comments]

wahh..pasni sume org xbrani kaco viva incik laloque

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

wah..follow pun kena jejauh...

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp cuba hang tampal dont kiss me kat badan hang..tgk en laloq ckp apa..haha

Mak Su said... [Reply to Comments]

alamak, sumelnyer...nak kiss, mmuuaahhh

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

VP...cuba ko buat muka ragu2...pastu tanya En. Loloque...pink tu bkn adik beradik merah ke? muahahahaha...ko jgn citer kat En. Loloque yang maks ni bagi idea nak selitkan warne feberet ko kat keta viva dia noksss...silap hari bulan maks kene petir...muahahha

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe
dont kiss ek ;p

akak
sy tgh x sabar2 tgu u pink my heart episode 5 ni

lalalaa

mc'kie tok one said... [Reply to Comments]

shantek gak wat air brush nie ek...tapi mesti mahal..sob..sob..sob...

AziS said... [Reply to Comments]

canteknyaaaaaa...rajin tul make up keta..hehe

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

beb hang punyer stiker aku usahakan secepat mungkin okeh,,, material takdok pulak,, dok tunggu la nih... sabo heh,,:)

Heartless Devilish said... [Reply to Comments]

comel lar... kalo aku ada kete..
mesti kete aku penoh ngan sticker butterfly..
hahahahaha..
dun kiss me bebeh

mad redo1 said... [Reply to Comments]

dah lama gak duk fikir nak meng'airbrush'kan cik mat mad redo1 tuh... tapi itulah... tak habis2 fikir lagi nih... hehehe...

TauruzMama said... [Reply to Comments]

Merah itam warna tema kreta kiter gak la..leh la join d' club kann..kelab merah itam!

ArELeEz said... [Reply to Comments]

awww!!! ahaks...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^