Follow Viruspadu

Wednesday, April 09, 2008

Episode 2: U pink MY heart

sorry, lambat pulak nak keluar episode ke 2 u pink my heart kan hiks

bukan ape uols, saya mencari diari lama saya, tapi tak jumpa la pulak kan

dan jugak mencari gambar2 lama saya untuk saya share2 ngan uols sume lalalalala

takpe nanti saya cari lagi, sampai jumpa, surat2 cinta dulu semua saya dah jumpa dah, kecuali diari ajer yang belum jumpa2 lagi

almaklumlah kan, hidup berpindah randah, abis hilang ke mana buku2 lama saya semua, cari dalam bilik bacaan tak jumpa, dalam bilik utama tak jumpa, aduhhhh penat dong...

takpe2, semua peristiwa masih segar dalam ingatan saya lagi tauuuu...

ok... kita start yer chehhh...

selepas konvokesyen itu, masa berlalu begitu sahaja...

saya dengan kehidupan saya sebagai seorang pelajar IT, pegi kelas, balik kelas, buat assignment, exam, tension...

dan en.laloque dengan kehidupannya sebagai lepasan Universiti, mungkin pada masa ini dia sedang berusaha mendapatkan pekerjaan... mungkin... (ada saya kisah nak tahu pasal dia masa ni, kenai pun idak kan)

pada masa ni juga, saya sedang ber "kawan" dengan seseorang

dan en.laloque juga sedang ber "kawan" dengan seseorang

dan kami mengenali siapa "kawan" itu

dan kami hanya melayari kehidupan sendiri...

bersambung...

(pendek jer episode ni kan... rilex... tunggu next episode yer)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

haha..
tention je bg sambung2 neh..
aiyakkkk =P
cam best sgt neh.. lama lagi ke nk update pulak?

bbLady said... [Reply to Comments]

hihihih. agaknye diari tu en.laloque dh sorok. hiks :p

Ceera said... [Reply to Comments]

oi oi, agak2 la skit kalau nak buat part2 nie, cit..

laloque said... [Reply to Comments]

hahahahaha (gelak ala ala syaiton)... gue dh sorok itu dairi...

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

wah...mase tu lom terbuka ati lg lah...ye lah masing2 dah ade buah hati yo!

ala mah,cepatlah sikit ha...

aku x sabar nak dgr nih!

eh tp sape 'kawan' ko masa tu...

ESHAELYN said... [Reply to Comments]

alahhh vp nih....ni yg saya malaih nak ikut drama bersini ni tauuu..nanti saya tak senang duduk..nak tau apa jd seterusnya...

cam saya tengok BELLA skarang kan..pkul 5 je saya dah mengelinjat nak balik umah..hahahaha rasa nak bwk tibi mai opis pun ada.

cepatlah vp smbung....

umie_adam said... [Reply to Comments]

tak sabar nak baca next episod ni...

edrina said... [Reply to Comments]

aiyark...apasal pendek sangat ni..ekekeke..tak sabar nak baca ni..ala2 cerpen bersiri gitu..:-).
Tapi tu la ek org kata jodoh... yg pertama tak semestinya yg terakhir..ewah..bermadah la pulak ekekekeke

nuarliesya said... [Reply to Comments]

lorrrrrrrrr...naper pendek sangat???gue punyerlah xcited my opis buka imah nyer blog nak baca kisah chenta...alih2 pendek plak suspen sungguh la..tido malam pun tak lena tak sabar nak tgu siang nak buka kat opis heheheehee...cepat sikit buat part3..caiyukk..caiyuk..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

alahai..pendeknye..baru tengah dok syok baca...sabar jekla...cepat sambung lagi...

aRa said... [Reply to Comments]

erk...pendeknye...agagagaga...sila sambung yek...ngah tgu sambungan nya ni... ;p

sweethOneY said... [Reply to Comments]

aiyo kakak

ini mcm bukan sambungan aje ni..

klo main kt tv ni,mau 2-3 min je ni ;p

cepat laaa sambung :P

Belly-Button said... [Reply to Comments]

laa... awat pendek sgt.. saspens ni..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^