Follow Viruspadu

Saturday, April 26, 2008

gelang pink saya ewah

semalam, masa saya dok makan tengahari ngan member makan saya...

saya nampak la, sebelah kantin, dekat2 ngan lift, cheh mcm la uols tahu lokasi koordinat office saya kan, belasah je lah, uols buat2 paham dah la yer hiks, saya ternampak la peniaga bukak booth, jual kain corak batik yang bukan kain sutera tu, material ape saya pun tak pandai, tapi cantik lah, saya masa tgh makan tu aim baik punyaaaaa kat satu kain ela kaler pink tu tau...

so saya cakap la kat geng makan saya tu, jap lagi singgah situ ek, nak tgk2 kain la... ewah... katanyaaa kan, almaklumlah baru gaji, lupa daratan la kejap kan

kain2 ni kan, mmg betul la kan, tgk dari jauh sgt la cantik, tgk dekat2 hilang mood lak nak beli hiks,

sekali saya terpandang la... huruf2 comel ni, saya mmg minat la benda2 alah mcm ni, suka la membazir2 duit beli benda yang tak berfaedah macam ni kan hiks

tengok2 mcm berkenan terus tanya harga, satu huruf RM3, mahal ke murah uols, tapi saya rasa murah la dari saya beli cincin huruf Z tu, yang tu satu huruf mahal sikit, tp yang ni lagi cantik...

saya rasa sekarang ni trand kot la, semua saya tgk dok jual cincin ngan gelang macam tali pinggang ni kan, leh ejas2...

dari jauh... boleh la, uols nampak ke huruf ape tu

MMAH... maknanya?


maknanya... MAK MAH...

nama makmah ni, nama glamer saya dulu, hahahaha mcm tak glamer jer kan hahaha...

geng2 saya panggil saya nama makmah ni sejak saya sekolah menengah lagi, lepas tu membawa ke matrik, lepas tu masa degree, semua geng2 panggil makmah, tapi dah kojo ni, tak sampai hati kot dorang nak panggil saya makmah hihihihihih...

eh lupa nak tanya... CANTIK tak gelang pink saya???? hehehehehe (kalau tak cantik sila la pura2 cakap cantik untuk menjaga hati ku ini tauuu)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

shalyafzan said... [Reply to Comments]

alalala...comey2 je..

mmg laa u ni..sume pon kaler pink kan...heheh..

pasni leh jd "mak mah pink"..heheh

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

wow! comeyyyyyy cunnnnn abisss =) knp murah ar kat sane? kat segamat, satu huruf kecik gitu rm5... azabbbbbbb nak membelinya!

ija said... [Reply to Comments]

haha..mmg glamer nama mmah..sampaikan ada org suh kitaorg pgl dia "pak mah"..bapak lawakssss...hahaha

Ixora said... [Reply to Comments]

Cantik....plese give me ur email address...for blog invitation.

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

aiyooo mak mah pecinta pink..hiks!

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

kakak gelang tu cantek!!!!!

mak mah..glamer gitu!!

Khairul_30 said... [Reply to Comments]

cute n unique gelang tu...

color itam da x?

yong said... [Reply to Comments]

uiks..pink lagik tu..hehehe

angah said... [Reply to Comments]

sgt2 la glemer.. leh kembang idung dibuatnye!!

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

sweet tau.. hiksss..=P

*tetiba jatuh cinta dgn kaler pink pulak*

risanur said... [Reply to Comments]

sweet nye!!bole la wat utk risa satu..nak gak warna pink.. :)

pu3nemo said... [Reply to Comments]

da kata pink,harus la cantikkkk..heheehe

haja said... [Reply to Comments]

sgt la cntikkknye....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^