Follow Viruspadu

Wednesday, April 09, 2008

hari yang haru biru

skrg saya agak tension la

tension sbb ape, erm... apa lagi ye tak, sabar makmah, sabar...

SUA, xnak ajak saya makan tengahari sesama ke kat kantin hari ni huhuhuhuh

okey, disbbkan kesengalan saya hari ni, saya igt nak wat sesuatu la uols...

saya nak bagi something utk uols... tapi sesuatu yang saya mampu la yer, nak bg mahal2 kebenor tu xde la yer... saya bukan orang kaya huhuhuhuh... (chehhhhh heheheh)

nak wat sape hit entry ke 100,000 rasanya mcm lambat lagi kan, so saya xnak la wat mcm tu, saya nak wat lain lah

okey, senang je uols...

orang yang komen pertama dan terakhir, di entry ini, saya akan postkan somting yer...

utk detect sape last hantar komen, saya akan tutup bila2 saya ada je entry baru. maknanya bila ada je entry baru, secara otometiknya yang last entry tu yang saya amik yer, boleh x gitu, gitu gitu gitu yer... hihihihih...

so kepada blogger yang bertuah itu, sila hantar alamat ke emel yahoo saya di viruspadu@yahoo.com

selamat mengomen hehehehe...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

89 komen[s]:

sweetheart said... [Reply to Comments]

wah2 wat contest nih..nk la...
bila nk ada part II ni lama dah nunggu

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

maks nak ko apdet kesah centa ko nyah...cepatlaaaaaa

suw said... [Reply to Comments]

hehe, tak penah tinggal komen pon..bace jek b4 nih..tetibe je ade contest..br nk tinggal komen..ngengades tak? n ops..apesal kurang komen yg ni? mesti dorang nk tunggu yg last kan?sebab yg 1st dah ade..hehe, pjg lak

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

no komen.. tapi cepat2 tutup leh dapat hadiah...

ESHAELYN said... [Reply to Comments]

contest eh vp..hehehe best ni best..hadiahnya postkan nisa yg comey itu bley???

cepat la vp hapdet kesah chenta yg kebabomm itu....tak sabar dah nih.

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

hopefully i jadi yg last... :p

@in said... [Reply to Comments]

dalam badmood pun ada juga idea yang sangat bernas yer... hehehe

mikamusz said... [Reply to Comments]

nak join.. nak join..

Aleeya said... [Reply to Comments]

entry yg ini ke yg akan dtg...

Yatie said... [Reply to Comments]

pstt nak bg tau... Puan Vp telah di tag oleh saya :) sila lah ke blog saya :)

nn said... [Reply to Comments]

vp....cepatlah sambung kesah chenta mu itu...

Mak Su said... [Reply to Comments]

last lah, last lah, last lah, last lah (fuuhhh...last lah, last lah.. jampi)

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hahahhaha...mcm menarik jerk tu.. harusss la pilih ai menjadi pongomen terakhir nih...hiks.. *wink*

edrina said... [Reply to Comments]

cepat la update entry baru..nak jadiks org last ni ekekeke..org 1st dah tak leh jadiks so org last la ada peluang pun ekekeke

shah said... [Reply to Comments]

jeng jeng jeng...adekah aku yg akan jadi biru? memang pakai baju biru pun ni. ok. komen tutup! hehe.
mane citer terbaru ni

peej said... [Reply to Comments]

wahh,,siap ade contest n hadiah..tu kire ok la tuh...best2 gak kan ade mcm nih..mcm nak buat je..tp nanti2 la..huhu..

umie_adam said... [Reply to Comments]

wow wee ada contest lak.. camni saya kene pepagi dh update la VP's blog hehe

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

adakah aku yg terakhir?

aku nak adiah jgkkk...

:D

Purple 28 said... [Reply to Comments]

vp...tutup lah entry ni...cepat2 dah lunch hour nih...mesti ader yng nak distorykan...heheh

AzD said... [Reply to Comments]

tak moh tutup entry ke??? hehehehe

azdielyn said... [Reply to Comments]

dgn rasa kembang semangkuk,saya la org yg last sekali bg komen kat sini... hahahaha...
sambung la love story mu ittewwwww

Purple 28 said... [Reply to Comments]

aah sajer nak post 2 kali..hehe..hehe.. ngades ek...

tulip said... [Reply to Comments]

agak2 komen ni dapat hadiah tak?

tinkerbell said... [Reply to Comments]

alor yg second last ade tak kak..
ehehhehe...
anyway sape2 yg menang tuh congrats!

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

saya telah singgah di sini...

tolong jangan komen selepas saya..hahahha

eLynn.Cyber said... [Reply to Comments]

Salam VP..

eden ni dah lamo baco blog ekau.. tp eden ado maleh nak comment, sobab eden takdo blog..

tah camno 2-3 ari ni. eden gatal tgn pulak bukak blog.. tp blog sempoi yo lah..

meh la add eden yo.. eden dah add ekau..

p/s: eden ni kwn lamo laki ekau.. geng kenu jugakss.. yeaahh mari mari teka sapa eden.. hehehe..

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

wah, murahnya ati.....
sape la insan bertuah tue ek?

moralle said... [Reply to Comments]

Woooooh, presey sampai ke seberang tambak tak, hehehe.

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

sapelah tu ek?

nn said... [Reply to Comments]

yuhuuuuu....cepatlah buh n3 baru...pasal chenta vp yea...huhuhu

laloque said... [Reply to Comments]

mak ooiii.. banyak penyertaan nie...
make sure duit beli adiah dari poket mama tau... hahahahaha

p/s: kebykan komen pasal nak baca sambungan kisah chenta... toksah tulis la... malu ai

tulip said... [Reply to Comments]

kak vp, en. laloque bole masuk ke game ni? hehe..

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hikssss...tak kira nak komen lg biar jd org yg last..huhuhu..LOL

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

bagus..bagus.. idea yg bernas..

pearlEJ said... [Reply to Comments]

anda telah di tag... :D sila laa copy dari my blog ekk.. hihihi

mikamusz said... [Reply to Comments]

uik.. pagi tadik baru 5 komen, skang dah jadik 35 dah...

flinty.farah said... [Reply to Comments]

ahaks.. kak zaimah,
kalau macam ni, setiap 5 minit saye nak komen kang. hahahaha

sukarno said... [Reply to Comments]

akum.. ok semua.. tadi akak VP text saya dia minta saya bagi tau jangan comment dah lepas nih sebab bandwith blog dia nih dah tinggal sikit. so takut jem. hehehehehhe

Ceera said... [Reply to Comments]

cepat buat entry baru, atam nak adiah...

mikamusz said... [Reply to Comments]

kan dah kata, kejap giler jer dah naik.. hari ni hit pages paling tinggi menang kat blog VP je la

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

wah2... bestnye adew contest camnie ;) ngeh2. takpe2, sy pon sengal jgak hari nie!

shazwan said... [Reply to Comments]

nak join gak... bismillah.... moga yg last ;)

mikamusz said... [Reply to Comments]

adoi.. rasa cam kiasu plak aku nih.. kuang..kuang..kuang...

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

hu hu adakah aku.. oh tidakkk..

VP jng lupa melawat blog i tau.. ade sesuatuuuu

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak la tuh....confirm!!!
..nica...pastikan mama nica beli hadiah untuk auntie puteri occay!!!!

mikamusz said... [Reply to Comments]

mama nisa, jangan marah akaks yg terover hari ni yek... ngeh..ngeh..ngeh...

cendawanintim said... [Reply to Comments]

lor...dah tutup ke lom nih...hikhik

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

adakah saya bernaseb baik?? lalalalala=P

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

***mama nica***

~~~~~~~~sila tutup sekarang~~~~~~~~~

sekian, terima kasih kpd semua yg mencuba sebelum ini ahaksss...

Ixora said... [Reply to Comments]

I want to be the last one !!!!

Rozalizda Liz said... [Reply to Comments]

nak adiah nak adiah!!ihihi..dh tutop le lom ni?

umie_adam said... [Reply to Comments]

uik tak tutup lagi ka? ehhehe nunggu lam debar ni emah...

Ceera said... [Reply to Comments]

leh tak kasik komen lagi, hahahahaha...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

huhuhuhuuu..hangattt..hangattt..!hiks..tetap nak komen lg katanyer!!

haja said... [Reply to Comments]

haaa...jeng2...den ko yg last skali nie...muehhhh

rozeela said... [Reply to Comments]

uih.. ramainya org nak adiah.. kite pun nak gak ... haha

nuarliesya said... [Reply to Comments]

yahooooo berjaya juga akhir nyer...ha tutuplah imah....saya dah berjaya komen...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

bila nak post entry baru ni mah..cepat aar...

nani said... [Reply to Comments]

mmah jgn tutup lg...buka jer dulu..jgn buat new entry lg..biar smp comment ke-100 br close ok...
at least dpt menang 2 in 1. comment yg t'last n ke-100.
okey?

mummysyafie said... [Reply to Comments]

dah start ke contest nyer? hihihihi..tak sabau ni

HAPPYIRFA said... [Reply to Comments]

SALAM VP..
tutuplah.bg aku jd yg ter 'last'.
lagi senang ko x payah pos hadiah.
kita jumpa je kat jusco.he he.kau kan duta jusco

tulip said... [Reply to Comments]

cepat la kak vp. wat entry baru...

Lestat said... [Reply to Comments]

byk sgt org dah komen..aku takyah komenla gini.hehehe

mikamusz said... [Reply to Comments]

mak ai.. dah 60++ dah
cepatlah dek non pilih akaks yg gedix nih.. uhuk..

Yatie said... [Reply to Comments]

mana entry terbaru ni.. hehhehe nk jgk menyelit :P

mikamusz said... [Reply to Comments]

erkk.. hadiah utk paling byk hantar comment tuk hari ni ada tak??

ita.itu said... [Reply to Comments]

tgguuu den..hehe

13may said... [Reply to Comments]

hoh???
mcm tadak chance ajer nih...ni pun dah jadik pengkomen yg ke 60 berapa ntah...hehhe

Intanaziela said... [Reply to Comments]

bila nak sambung citer part II nih?

mikamusz said... [Reply to Comments]

huh.. takde can ler kot nih yek..

risanur said... [Reply to Comments]

Ya Allah tak sangka ramainye penghantar komen...for sure hit counter hari ni paling ramai...hebat sungguh tawaran yg zaimah buat hari ni...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

wahhh..contest gittew...sapa la pemanangnye yerrrr...

sukarno said... [Reply to Comments]

penyertaan hanya terhad kepada 73 penyertaan sahaja. harap maklum.. heheheheh.

Yatie said... [Reply to Comments]

saja jer ni tak nak update yer.. buat kami ter tunggu2.. heheh

peej said... [Reply to Comments]

huish..sangat terkejut ok tgk ade sampai 74 komen..haha..

tp serious..sile la sambung kisah percintaan part 2 pulak ye..

Iz said... [Reply to Comments]

saya bukan pemenang ke? hehee

mrssham said... [Reply to Comments]

ehehehe... saya bukan yang terakhir

anne said... [Reply to Comments]

apa punca ke'sengal'an cik vp hari ni? hehehe. cepat cepat tutup.

e~P~o~p said... [Reply to Comments]

uhhh...sgt menarik nih....ye la asik nica je dpt adiah kan....hehehe..kali ni mummy nica plak yg bg adiah kat org....

HambaNya said... [Reply to Comments]

salam
sahabat berduka-lara
ujian apa pula ya
yang menyesakkan jiwa?
sabarlah ya
Ujian itu ada hikmahnya
tiada lain utk menguatkan kita.

Ceera said... [Reply to Comments]

atam komen lagi nie, hehehehe...

Ixora said... [Reply to Comments]

I still want to be the last!

cendawanintim said... [Reply to Comments]

uihhhh...giler banyak komen...tak pernah dapat komen sebanyak nih...

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

nak try jugak. kot2 dpt adiah :D

zack_u said... [Reply to Comments]

hehehehe!
jgn gelak kan kite...
kite ikhlas nk komen ni..
bkn nk ape2 pon..
muahahahahahahahaha!
aduh....*sempat x nih...nervous gue!*

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

eh terkomen lg skali plak. haha

viruspadu said... [Reply to Comments]

tutup... sekian terima kasih...

pada blogger entry 1st & last... sila email alamat anda

Ceera said... [Reply to Comments]

andak pilih kasih, cisssssssss...

syahed© said... [Reply to Comments]

arghhh ini tidak adilll...!!! Aku nak gak hadiah..x kire nak jugak!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^