Follow Viruspadu

Tuesday, April 22, 2008

hilang mood nak sambung study

erm...

ni yang saya nak merajuk ni

apalah *** ni, kejap cakap genap 3 tahun leh apply cuti, kejap cakap lain, apa ni semua... benci lah

saya kan sebelum saya apply, saya dah call dah dapatkan kepastian semua, saya dah konfirmkan lagi dengan baca semua benda alah syarat2 nya

tapi sekarang kata, kena habiskan tahun dulu pulak... kang i maki2 kang tak best la pulak kan, sebagai seorang yang berpendidikan (chewah) dan berkarisma (apa kene mengena hiks) saya kena la pandai kawal kebengangan saya ni huhuhuhuhuh dan marah secara terpimpin gitu kan

adoiiilaaaaaaaaaaaaaaaa

arghhhh takde mood la mcm ni, merajuk la macam ni, tak payah la pegi interview macam ni....

benci benci benci

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

hekkkk....
apa kesss?
alahaiii...sabo sabo k

kirana said... [Reply to Comments]

tak da mood ek..
sambung ler telenovela tu..brp episode lagi nk abis tu

Azura Ismail said... [Reply to Comments]

herm... kesian plak.. tapi baik sambung je study tuh... melainkan kalu tak susah untuk apply balik di masa akan datang....

umie_adam said... [Reply to Comments]

don't give up k... chaiyuk2x! Emah...

tinkerbell said... [Reply to Comments]

dont give up yet kak!
find out betul2/..
sometimes staff2 lain info pon lain2...
dont worry k
muah mauh

Oren... said... [Reply to Comments]

p jek interview tu...bukan senang nak cari semangat gini...

pst..salam kenal..selalu baca, tp x pernah tinggai komen...

Khalis Khaisara said... [Reply to Comments]

biasiswa gomen ker?mmg payah sikit.but try la.

nn said... [Reply to Comments]

sabar vp...sabar....pegi aje interview tuh.... tu baru sikit cabaran tuh....tp vp kan seorang yang tabah dan kuat semangat...chaiyok...chaiyok...

Cikpid said... [Reply to Comments]

akak..jgn give up..kuatkan semngat..

cendawanintim said... [Reply to Comments]

sabo...sabo...

edrina said... [Reply to Comments]

VP, pegi jer interview tu dulu... mana tahu boleh pulak ker..pasal kata semua dah cukup syarat kan dah cukup 3 tahun... belasah jer pi interview tu dulu...masalah lain pikir kemudian...kita hadapi dulu yg pasti kat depan mata ni kan..caiyuk2 !!

nanonano said... [Reply to Comments]

MARAH SECARA TERPIMPIN?
CANE TU EYH?
MARAH SMBIL ORG PIMPAIN EYH?
HUHU

Faisal said... [Reply to Comments]

Pergi je interview tu... nanti kita blanje dia lunch k..

applepie said... [Reply to Comments]

xpe2..dugaan tuh..insya-allah..pepehal proceed je ngan interview tuh..msti ade hikmahnyer tuh..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak respect cara mah mengawal emosi...cam tu la bila marah...tarik nafas lepas...dari tulisan bila time kita marah...kita leh tahu peribadi seseorang tuh...tak de maki-maki orang...orang maki-maki orang ni mah..cara orang tak de peribadi mulia...kan...tapi apapun sabar ye..maybe ada hikmah tuh...cuba tanya bebetul..leh ke tak leh...

shahril aley said... [Reply to Comments]

terkonfius ape kaitan nak sambung study dgn interview. adakah viruspadu bekerja di dalam gomen? ala rasa2 mcm susah je nak dpt scholarship sambung blajar sendiri lagi bagus. tapi rugi plak kan pasai gomen boleh sponsor......

p/s: berkaitan ke apa sy ckp ni dgn kes viruspadu ni.....

ArELeEz said... [Reply to Comments]

sabor kak mah.. sabor jerk..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^