Follow Viruspadu

Tuesday, April 01, 2008

hujan lebat, pokok tumbang

kete sape kene weiiiii...

haru2

hujan giler punya lebat uols

kita dlm office mmg x perasan langsung lah

tahu2 jer kan, masa balik tu, sy berjalan ke kereta... tgk2 ramainya orang berkumpul,

aiseh konfem pokok tumbang punya ni

saspen giler lah

dalam hati sgt la dugdag2, tangan pun dah ala2 parkinson dah, jangan la kena kete aku... berdoa + tawakal jer ni...

fuh... alhamdulilah...

uols nak tahu, pg tadi mmg sy berniat nak parking kat sini, alhamdulilah sgt sy bertukar fikiran... syukur sgt ni

jalan pun terpaksa la tutup kejap, sementara depa alihkan pokok2 ni

saya dgr2 gosip, katanya 4 buah kereta yang terkena... alahai siannya dorang...

sy terus insap uols, tobat xnak parking sini dah, sok konfem sy parking tempat lain huhuhuh... takut la weiii...

tengah best2 amik gambar pokok tumbang ni, sy mencarik la henpon saya, hiks, biasalah nak wat laporan kat en.laloque, konon nak stori mori la kat dia pasal pokok tumbang bagai ni kan

sekali!

CIS!!!!!

henfon tertinggal kat opis uols... arghhhh tidakkk!!!! tensennya guwe, nak patah balik jauh tuuu... boleh berpeluk ketiak dibuatnya tauuu... tp apakan daya... peluh pun peluh la... kene gak lah naik opis balik huhuhuhuh... padan muka den... sape suh lupa hiks

dan...

ini lg hadiah nisa, daripada opismate en.laloque, kak haniza, tq kak...


~rumah lama saya pun kene hempap ngan pokok uols, habis anjung... nnt sy letak pict gambar rumah lama saya tu ek... tunggguuuu....

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

haja said... [Reply to Comments]

somban msh bnyk lg pokok2 nye kan...jgn le parking yg ada unsur2 pokok nk tumbang...naya jek..uihhh baju nisa tu cntikkkkkkk sgt...i likee!!!...;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

betul tu haja,

sgt menakutkan betul lah

a ah baju tu chantek, i like

alwani fickry said... [Reply to Comments]

nasib baik tetibe rase nak tkr tempat parking ek.hehe.

Ceera said... [Reply to Comments]

nasib baik kan, kalau tak.. entry hari nie kisah kete ku kena hempap pokok, hehehe

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhhhh bahaya la mcm neh... kesian org2 yg kena kereta tuhh..

[Me, I & Myself] said... [Reply to Comments]

huhu..
mmg sedih la kalu kereta kna hempap pokok..
nak2 plak time takde duit..
kesian tul pemilik kereta tu..
naseb baik la skrg ni awal bln..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^