Follow Viruspadu

Friday, April 18, 2008

Kak Ed, TQ

wahhhhhhhhh dah lama tak tayang wajah saya yang ayu2 gebu lagi sopan santun mcm ni kan...


sebelah saya yang comel lote ni namanya kak edrina, kebetulan saya kursus ni kan kat uptown 5, kak ed pulak kat uptown 1, dekat la sangat nya, so kelmarin kak ed hantar YM, kata nak jumpa jumpaan, i settttttt ajer, janji free time tu... terima kasih kak ed, sudi jumpa2 saya ni

so janji2 nak jumpa waktu lunch, kul 12.30 kat mcD, jeng jeng jeng,

sesampainya saya kat depan mcD, kak ed terus menuju kat saya, wahhhhh terkejutnya saya, saya baru nak pandang kiri kanan mencari yang mana satu gerangan kak ed ni tau,

lawa dan manis, en.hakes ckp muka kak ed ni familiar mcm muka ustazah yang selalu bagi ceramah kat forum perdana tu, ntah hape ke namanya. kak ed ni leh tahan jugak kelakar orangnya, pertama kali jumpa, tp friendly giler mcm dah bertahun2 kenal, member saya siap tanya, member zaimah tu senior zaimah dulu ke, dah berapa lama kenal, hiksssssssss... bila saya cakap kali pertama jumpa, dia mcm tak percaya jer hihihihihihi


terima kasih kak, belanja saya makan... hiks... dah la bagi hadiah belanja saya lagi huhuhuh... malunya guwe... takpe, nnt akak datang semban, turn saya pulak belanjer ek

ehem ehem... ini cenderahati untuk saya... sila menjeles yer, yang penting pink kaler yer

sbnrnya ni cermin tauuuuuuuuu... cuteeee je... best best

dan...


hadiah untuk annisa, tq kak... comel sangat kasut ni, muat2 ajer ngan kaki nisa, terer la akak pilih

lenkali kita jumpa lagi ek, akak turun seremban contact saya pulak tau, no fon saya tu simpan jangan kasik hilang pulak yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

amboii mahh!!
jelessss weiiii...adoiii...
lindu kat uptown lerrr....dulu selalu lepas ctu...sejak kawenn lepak umah je laaa...hehhe

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

mah...baju ko pakai tu pink ke?

hehehe...memang pink lover betoi lah ko...

:)

TauruzMama said... [Reply to Comments]

Cute kasut baby tuh..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

nica ni kan..setahun mama papa dia tak yah beli baju..kasut ..segala mala..sebab tiap-tiap hari dapat adiah...kan..murah rezeki nica kan sayang kan...alhamdulillah...tapi maknya pun sama murah rezeki gak...alhamdulillah gak kan mah...

peej said... [Reply to Comments]

a ah la..muka mcm dr mashitah tuh..very the sweet..
betul la..murah je rezeki nisa kan..

myasefia said... [Reply to Comments]

hi there.slalu baca blog nie tp cam segan2 gitu nk tinggal jejak. chantek benbarang pink pink karer ittew. sy pon suker pink jugak! :). sy link blog awk ek..?

ArELeEz said... [Reply to Comments]

muka kak ed tu cam dr mashitah la.. twins ker???

edrina said... [Reply to Comments]

hahahhaa...memang ramai org kata akak muka cam ustz. mashitah tu... adik beradik lain mak lain bapak ekekeke..

Tapi vp ni pun memang cantik & ayu tau u olls..tinggi lampai dan lemah lembut lagiks...tapi otak giler2...ekekeke..memang best..memang serasi ngan akak :-)

Patut la nisa tu akak nampak cam tinggi zaimah, rupa2nya sebab mak dia pun tubuh lepas...cantik..slim ajer...boleh jadiks model gitu :-).
Memang sesuai jadiks duta jusco ganti siti yg dah naik badan tu ekekeke...

anyway vp, terima kasih yer..amboi puji akak melambung2 hahaha..malu i...ekekeke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^