Follow Viruspadu

Tuesday, April 15, 2008

lagi present... tq tq tq

ehem ehem

sengeh2 dulu

saya dapat present ini dari farah, alah farah kawan zack-u ni, yang tersangatlah pemalu itu... tiap kali datang rumah saya, suara dia tak terkeluar ok, rasanya kalu nak cakap ngan dia, lagi senang hantar sms jer heheheh, ampun farah gegege... l

farah hadiahkan saya baju tidur kaler pink lagi tau, best best, itu pun malu nak serah sendiri, pesan kat zack-u, lalalala... terima kasih yer farah

farah, bila nk datang rumah akak lagi, ni ada mekap sape yang tertinggal kat rumah akak ni, kang akak pakai kang... hiks :)

dan, bantal ini hadiah dari maklang dan paklang nisa

terima kasih, besday nisa dah lama lepas, korang (adik beradikku) x lupa nak kasik hadiah kan, awwww

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

AKO said... [Reply to Comments]

meriah nya famili dier... alamakk post salah entri arr takpe kan...
suker tgk arr famili kowang yg happening tuh ;)

CtNik said... [Reply to Comments]

salam VP

nanti ke blog saya ambik tugsan garden.rasanya ur hubby suak gardening..nanti pi tau...jauh jemputan ni..dr UK-jgn lupa naik flight mlm ni..hehe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

comey la bantal nisa tuh! geram lak tgk. tetibe jer rase ngantuk.. huwarrgghhh..

darling8tabby said... [Reply to Comments]

bestnyer dapat hadiah, murah rezeki gittew...
bantal nisa tu lawa la... i lak yang berkenan..hehe

pu3nemo said... [Reply to Comments]

akk bj tdo tu cm sy nyer la..kita serupa..cheeewaaahhhhh =p



p/s : besdy adiah nica nti sy bg k..

haja said... [Reply to Comments]

wahh...dpt hadiah yek...pinky lg...lawo2...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

adiah lagi....hehehe...nica ni mang ramai peminat tul la..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^