Follow Viruspadu

Friday, April 18, 2008

laman impian fasa 7.3

laman en.laloque takde apa-apa perubahan yang besar, cuma hari tu ajer lah, beli pasu untuk pokok lalang yang ntah hape ke benda namanya tu, tu jer, ntah bila dia nak godek laman dia lagi, saya pun tak tahu, maybe next month la kot hiks

kalau uols masih ingat lagi entry saya yang ini,menjaga laman lg susah dr menanam pokok yo, pokok cili besar ngan cili padi dia kan dah kering kontang, melidi ajer tinggal ranting, hidup segan mati tak mahu gitu, tapi berkat kesabaran en.laloque, akhirnya hidup jugak balik pokok2 nya itu, ntah bila dia jaga ntah, tak pulak saya perasan, kira ala2 megik la jugak kan


haa... ini lah pokok lalang yang dah bertukar pasu tu,


dalamnya air bertakung tu, ni kan kalu pegawai yang check nyamuk aedes, jentik-jentik datang ni, habis la kan... en.laloque jawabla sendiri, saya nyuruk belakang lemari jer nanti

nak tambah apa lagi ek? any idea?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

suw said... [Reply to Comments]

heheh..better check..

dekat institusi kami ni, dah 2 kali kna..kan sekarang selalu hujan..pehtu technician tak larat nk buang air hari2..pegawai tuh datang..ape lagi, kna 12 ribu X 2kali=24 tu..byk woo

::aMMaR--2205:: said... [Reply to Comments]

kak..dlm air 2 letak la anak ikan guppy, xla hidup jentik2..

QasiehFirdaus said... [Reply to Comments]

ala.. takde idea la.. sy tak suka tanam2 pokok ini..

Fenridal said... [Reply to Comments]

See Please Here

laloque said... [Reply to Comments]

tu bukan pokok lalang la... tu nama dia pokok sosej (suka ati aku jer bg nama)... pokok tu tumbuh dlm air... nanti dia kuar bunga warna coklat bentuk cam sosej..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

pokok 'sosej'??? 1st time dengor nih! t'jakun lak! ahaks..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^