Friday, April 11, 2008

melayani zack-u dan farah

lepas ceera n nemo pulang tengaharinya

zack-u dan farah pula sampai di stesen komuter pada petangnya

saya jemputlah dua anak dara ini, dan mcm biasa harus bawak makan dulu (misi saya kan nak menggemukkan dorg ni hehehehe...)

ini masa malam tadi, weols nak gi makan malam

ayak, muka si cute farah x masuk la pulak, okeh sekali lagi yer



sebenarnya semalam, sy teringin sgt nak makan roti canai, hehehehe seswai kan makan roti canai memalam, sambil minum teh tarik gitu kan, teringat zaman2 saya kat UPM dulu...

sekali cancel la pulak, arghhhhhhhhhh tensennya, tekak ni dah terasa2 dah roti canai yang garing memasuki rongga2 tekak ku ini... seb baik x peknen mengidam huuhuhuh... kalu tak harus lah, meleleh air liur + x tido malam la jawabnya

bincang punya bincang, ok lah makan kat secret recipe je lah, huhuhuh...

dua anak dara yang asik gelak2 ajer, sonok benor yer korang


us @ secret recipe


ewah, ai tu dah bajek paling ayu dah tu, tayang cincin pink tu lalalalala

dan, bila dah berada di jusco itu, si zack-u request nak beli barang dapur, nak masak katanya wahahahahaha... hebat la adikku ini, tp dia mmg terer masak pun, dan sy kononnya nak beli skirt, sekali tiadakkkk lah, ngak ada yang cun pun aduhhh tensen guwe tauuuu...

hari ni jumaat kan... sok cutiiiiiiiiii yippiiiiiiiii... so apa xtvt uols... sape yang terbalik semban ni roger2 la yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza
Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^