Follow Viruspadu

Monday, April 07, 2008

menyambut besday en.laloque simple2 ajer

malu la jugak kan,

kalu celebrate besday saya atau besday nisa, harus la hebat2 gitu, kene ada tiup lilin bagai kan

tp besday en.laloque kali ni sgt sederhana tau, bersalah la pulak rasanya

en.laloque dia ni jenis semua nak senang, mudah, simple


weols beli kek kat secret resipe (tu pun dia yang bayar), tapau, makan kat foodcourt jer


alahaiiiiiiiiiiii... sedihnyaaa...

tp dia x merungut lgsg...

bila saya tanya, nak hadiah pape lg tak, dia cuma ckp, x payah lah, kan mama dh belanjer airbrush, ala papa niiiiiiiii... saya kan kalu dah dekat besday, en.laloque akan bagi hadiah dari bulan 7, bulan 8, bulan 9... punya byk hadiah dia kasik hehehe... tp bila dia, sy x bagi ape2 sgt pun.... x best la kan...

so saya nak plan somting la untuk dia

kalu tulis kat blog ni dia baca lak, x surprise la kan... cheh mcm la surprise sgt hahahaha

ape nak buat ek? kalu uols ada idea, YM2 la kat saya sikittttttttt... jasamu sgt ku kenang tauuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

adiah papa adalah ada nyer mama & annisa di sisi papa

syahed© said... [Reply to Comments]

tetttttttt.....that's da' crrt answer!..huhu

~mama ranggie a.k.a eira~ said... [Reply to Comments]

betul tu...aku sokong 200%...

:)

Ceera said... [Reply to Comments]

betul ke andak rasa bersalah nie??? muahahaha

arsaili said... [Reply to Comments]

isk2..tak patut, female always want male shows their affection, caring and endless lists..but when it come to male lak..the other way round...kesian che laloque..am i sound like male chauvanist..ahaks...

mummysya said... [Reply to Comments]

Salam VP. Hai VP, Saya Syasya aka Mummy Nuriel. Hehehe!!! Call u VP jer bolehkan.... Baca blog VP since tahun lepas, nie baru menyibukkan diri berkenalan. salam Perkenalan. Suke jengok blog awk, happy jer, tapi benar2 tersentuh apabila baca mengenai Arwah Baby Kecil Alesha Abriza. Sangat kagum dengan semangat VP. Moga2 ibu2 didunia ini mempunyai semangat sepeti VP juga termasuk syasya.

laloque said... [Reply to Comments]

papa xkisah... yg penting kita bahagia... besday hanya pada angka jer... yg pasti papa suka wat surprise @ bg adiah pada mama sbb suka tgk mama KETAWA & TERUJA... tiada apa yg paling membahagiakan dari melihat isteri ku ketawa!

angah said... [Reply to Comments]

dh lama tgk abg andak wat muke klako cmtuh.. last skali aku tgk dia nguap masa bersanding!! kahkahkahkah!!! layannnn!!!

aRa said... [Reply to Comments]

eh...bday en.laloque ke??? Happy bday then...

one love said... [Reply to Comments]

selamat hari jadi utk suami awak ye VP. (sesuka ati je wish kat suami orang kan? ehehhehe)

anyway, my hubby and i pun simple kalau celebrate bday. selalunya, langsung haram takde kek. hadiah apa lagi. dah 3 kali kawen, 3 taun kawen, mcm gitu gak...

simple is easier, cuma kekadang nak gak ada celebration kan VP. (i perli my hubby nih) hehehhe

haja said... [Reply to Comments]

wahhh sgt bestlah kata2 en.laloque.."sbb suka tgk mama KETAWA & TERUJA... tiada apa yg paling membahagiakan dari melihat isteri ku ketawa!".....sgt menyentuh kalbu ;)...

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

selamat pjg umur encik laloque

mummysyafie said... [Reply to Comments]

selamat panjang umur en laloque

Ms_MER said... [Reply to Comments]

hepi belated besday to en. laloque..aku nk kasik idea..tp cam x feel plak eh

KasiH said... [Reply to Comments]

alaa...tomeyyyynyaaaa nisa....tingin nak bb girl la plak...hehehehehe...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^