Follow Viruspadu

Thursday, April 17, 2008

orang suh kursus... tapi

hehehehehehe...

mak layan blog nyahhhhhhhh hiks
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

naidanish said... [Reply to Comments]

wahh sempat lg update blog tuh.. takpe..kire practical la tu

Mak Su said... [Reply to Comments]

hohooho, mengular ya

muadzlife said... [Reply to Comments]

wakakkakaka.....teruskan...:)

TauruzMama said... [Reply to Comments]

Ngelat yer..same leww kiter..gigih hapdet..addicted!

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

muahaha..
neh yg parah neh..
kata nk blajar..
hikhikhik..
sok2 nk explain ngajar kt w'ols sure da ajaran sesat neh..
muahahahaha..
lariiiiiiiiiiiiii =P

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wakakakakakka.... dlm kursus2 pun sempat lagi tu haaa... kelasssssss... :D

cendawanintim said... [Reply to Comments]

nasib course ada line tenet...

layan, jangan tak layan..

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

cikgggguuuuuu...ni ha Pn. VP ni ngulat dalam training ni...muahahahha...maks faham noks...ko mestii ketagihkan????

Ayu Pearl said... [Reply to Comments]

salam zaimah aka viruspadu..i minat kat kata2 u since masa kat fp u lagik..cuma jadik silent reader,jrg post comment.. tu pasal punya minat tu sampai i pun sibuk nak ada blog.. tp byk kena blaja..sudi tak jadik cikgu i? hehe..

meen said... [Reply to Comments]

ishk..cikgu kat depaaaan tuuu....hihihi

ArELeEz said... [Reply to Comments]

waaa... kagum2!!!
nk report kt cikgu la..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

curi tulang ye...?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^